"Opprykket" til Regionligaen ble klart med borteseier mot Valdres, men Flisa satser på å beholde 2.plassen bak Skedsmo. Med seier mot Ull/Kisa 2 på lørdag, er 2.plassen i boks. 

Flisa-trener Stian Aasen og hans menn forbereder seg til kamp:

- Treningsuka har vært kort, men god. Nå handler det om å være mentalt klare til den siste kampen. Dette er siste kampen, og vi skal vinne den. Det å vinne kampen fører til at vi blir nummer 2 og da blir det feiring! Gutta har vist en fantastisk innstilling hele året og imponert. Jeg trodde at det skulle bli tøft å klare seg før året, men gutta har spilt fantastisk og har ledet hele sesongen eller vært nr 2. Det er imponerende, sier en smørblid Aasen.

kjempejobb av klubben

Trener Aasen mener det er mange som står bak den imponerende sesongen:

- Klubben har virkelig gjort en kjempejobb. Wegard Midtsundstad, Jørn Ole Korslund og Kristen Ommang-Engen har vært med som trenere, de er hovedgrunnen til at klubben har lyktes. Og dette har skjedd sammen med folk rundt laget som har bidratt hele tiden. Husk de som selger lodd, tar dugnad ved kamper, styret osv. Jeg mener for eksempel at Jan Erik Bjørneseth (materialforvalter) har vært en av de viktigste suksesskriteriene i år. Vi er utrolig dårlige til å si dette til hverandre. Det er lettere å rose enn å rise. Jeg beklager også det, men kan med hele mitt hjerte si at disse folkene samlet er grunnen til suksessen i år. Og suksess har det vært! Derfor vil jeg rose hele klubben for måten vi har jobbet på, sier en meget fornøyd Aasen.

Hvordan går det mot Ull/Kisa tror du?

- Det er egentlig bare positive innganger til kampen mot Ull/Kisa. Vi har et konsept som holder på høyere nivå. Det er vi stolte av! Jeg tror helt ærlig at vi kommer til å slå Ull/Kisa med 5 mål, sier en optimistisk Aasen.