• GOD KAMP: Keeper Johanne Storholt stod en meget kamp mot Toten.
  • STORSCORER: Emilie Thorsen var sikkerheten selv fra 7-meter og scoret totalt 7 mål.

Flisa-jentene stiller et meget ungt lag denne sesongen, og da har det blitt litt dårlig med poeng så langt i høst. Før kampen stod Flisa med 2 seire og 7 tap på 9 kamper, mens Toten bare hadde 1 seier og 1 uavgjort så langt. Derfor var dette en viktig kamp, med tanke på resten av sesongen og det endte til slutt med en meget klar og velfortjent seier til Flisa.

Det startet veldig bra i 1.omgang, og Flisa gikk tidlig opp i 5-1 ledelse, etter flere gode redninger av keeper Johanne Storholt. Toten kom seg litt etter åpningssjokket og var ved flere anledninger bare 2 mål bak, men kom aldri nærmere og Flisa bare reiste i fra utover i 1.omgang. Pauseresultatet ble så klart som 20-10, og ledelse med 10 mål halvveis. En meget god 1.omgang av hjemmelaget, og spesielt nevnte keeper Johanne Storholt imponerte med flere kvalifiserte redninger, også flere redninger hvor Toten kom alene. Emilie Thorsen (6), og Ada Røhne Jørgensen (5) skøyt Toten-keeperen i senk før pause, i tillegg satte høyre kantspiller, Hanna Snarvold Sletten, alle sine 3 sjanser i 1.omgang.

aldri spennende i 2.omgang

2.omgang startet litt rotete, og Toten fikk litt blod på tann, men det var aldri noen fare på ferde med tanke på seier til Flisa. Toten kom aldri nærmere enn 6 mål bak, på stillingen 29-23 etter drøye 21 minutter i 2.omgang. Da gikk Flisa-jentene en periode på over 5 minutter uten scoring, men så satte høyre bakspiller, Charlotte Sagen, inn 30-23 og kampen var i realiteten over. Flisa raste i fra på slutten og vant altså til slutt med 35-24 og hele 11 mål. De siste minuttene var det klappsalver fra en velfylt tribune, så publikum viste å sette pris på dagens seier.

Flisa har nå 3 seire og 7 tap på sine første 10 kamper, og kampen i dag viser at det bor mye i dette unge laget. 

Dagens Flisa-jente ble ikke uventet Ada Røhne Jørgensen, som med 11 scoringer, fra både kant, bakposisjon og fra 7-meter. Keeper Johanne Storholt må også berømmes for en meget god kamp i målet. 

Målscorere:

Ada Røhne Jørgensen 11, Emilie Thorsen 7, Charlotte Sagen 6, Cecilie Enger Mehl 4, Hanna Snarvold Sletten 3, Anna Kjellgren 1, Julie Maliberg 1, Sandra Syvderud 1 og Silje Syvderud 1.

I tillegg spilte også Martine Sjølie, Emeli Nymoen og Nora Sorknes.

Neste kamp for Flisa, er førstkommende fredag 13.januar klokka 20.00 mot topplaget Gjøvik HK, som ligger på 4.plass på tabellen, bare 1 poeng bak serieleder Furnes.