Det har over lengre tid, vært et et ønske om større engasjement rundt Flisa fotball. Forskjellig er prøvd tidligere, og fra seriestart inviterer klubben til "onsdagskaffen".

Sportslig leder i klubben, Kristen Ommang-Engen, forteller hva de tilbyr fra seriestart:

- Vi gjør dette til et gratistilbud, hvor alle som vil kan møte opp klokka 18.30 på onsdager og drikke kaffe. Her kan folk snakke om kampene som har vært, og kamper som kommer og samtidig se på treningen, forteller Ommang-Engen.

Flisa fotball ønsker også å legge tilrette for tippelag:

- Vi kommer til også til å legge opp til at dette kan bli et "tippelag, for de som ønsker det. Vi ønsker å skape større engasjement og samhold rundt klubben og laget, og håper og tror dette kan bli et samlingssted for folk rundt Flisa-fotballen. Dette vil være en kjempemulighet for diskusjoner, mimring, og historier med fotballfolket i Åsnes og Solør, sier Ommang-Engen.

tilbud for alle

"Onsdagskaffen" er et tilbud for alle:

- Det er jo i første omgang fotballinteresserte vi har tenkt på, gjerne tidligere spillere som fortsatt er interessert i Flisa-fotballen. Dette kan være tidligere spillere fra andre klubber også, som vil møtes og ha det sosialt.  Her er alle velkomne! Første mulighet blir onsdag 19.april dagen etter 1. seriekamp mot Stabæk 2, oppfordrer Ommang-Engen.