• 3 SCORINGER: Andreas Håbakk scoret alle 3 målene i generalprøven (arkivfoto).

Flisa-trener Svein Jota var fornøyd med hvordan spillerne løste den defensive jobben som var hoovedfokuset før kampen. 

- Målene kom slik: 1-0 etter 7 minutter ved Andreas Håbakk. En fin pasning fra Jonas Aurland gjennom til Håbakk som scorer fra ca 19 meter. 2-0 kom etter 56 min, scoring nok en gang ved Håbakk hvor det er en flott kontring etter brudd på midten. 3-0 kom etter 70 min og igjen var det Håbakk. Fint spill der Håvard Holtet setter Håbakk opp alene mot keeper. Vi skulle ha hovedfokus på defensiv struktur, ligge samlet og jobbe bevist med avstander - ettersom vi har sluppet inn mye mål i årets treningskamper. I ettertid så må jo selvsagt Flisa-gutta få ros for måten de løste nettopp den jobben. Hernes kom vel til to, tre sjanser på 90 minutter. Og det lille som Hernes skapte av sjanser, ordnet keeper Anders Flismyren Helland fint opp i. Offensivt kom vi til mange sjanser, og fikk ofte mange spillere inn foran motstanderens mål - dette kommer også gutta til å få ros for, forteller Jota.

- mange med offensive fibre

Flisa-treneren er ganske sikker på at publikum får se mange mål i år. 

- Jeg er nokså sikker på en ting, slipper ikke Flisa inn mål - så blir det tre poeng. For årets unge tropp har mange spillere med «offensive fibre», så sjanser og mål tror jeg de som kommer og ser på Flisa i år kan glede seg til. Det var en «viktig» seier for Flisa i årets siste treningskamp, da kan vi bruke siste uka før seriestart til å finpusse på ting. For vi mister ikke «bakkekontakten» med 3-0 seier mot Hernes, vi vet akkurat hva som venter oss lørdag 21. april da Engerdal kommer på besøk. Da må Flisa-gutta virkelig ha arbeidshanskene på, stiller vi opp med silkehansker - da står vi med null poeng etter seriepremièren! Det er jo alltid litt spennende etter en lang vinter og igjen skal spille om poeng, men det er jo bare å glede seg. Det er jo nettopp det som blir ukens «høydepunkt» i mange uker fremover! Når det gjelder kampen mot Hernes så trekker jeg frem Håbakk for tre fine mål, men det var mange gutter som gjorde en meget god jobb. Og fotball er og blir et lagspill! I Flisa vinner og taper vi sammen, sier Svein Jota som gleder seg til seriestart.

KAMPFAKTA:

SolørRadioen arena

Flisa fotball - Hernes 3-0 (1-0)

1-0 Andreas Håbakk (7 min), 2-0 Håbakk (57 min) og 3-0 Håbakk (70 min)

Laget: Anders Flismyren Helland, Simen Ruud, Kristen Ommang Engen, Ole.Gunnar Kjos, Jonas Aurland, Aleksander Danielsen, Håvard Holtet, Jørgen Helland, Mohamud Omar, Kristian Skolegården og Andreas Håbakk (4-5-1)

Inn kom Mergim Thaqi og Oliver Sandberg.