Flisa fotball kommer under på kampens første angrep, da en løs ball i feltet hamres under keeper og i mål.

- Etter dette evner vi å ta oss sammen, den neste halvtimen er vi fullt på høyde med vertene og har våre sjanser. Alle offensive spillerne får muligheter til en viss grad, og Oliver Sandberg felles tvilsomt i feltet, og vi har fine kombinasjoner i spillet og fin flyt. Så rakner det dessverre på slutten, da vi gjør noen personlige feil som Kolbu og Simen Engelien utnytter effektivt. Konklusjon etter 1. omgang blir, selv om det høres rart ut, at vi taper en jevn omgang 3-0. Men ferdigheter på 3-delene kamper avgjøres på må vi forbedre, det blir ofte litt enkelt å straffe oss, samtidig som vi må ha mange sjanser for å score selv, forteller trener Ole Rimmereid. 

3 nye baklengs

I 2. omgangen er det Kolbu som er best.

- Vi er nok litt preget av resultatet til pause. Kolbu brenner noen gigantsjanser vi får avverget i siste liten, det nærmeste vi kommer er ett skudd fra Sindre Pedersen på undersiden av tverrligger, i tillegg til noen halvsjanser. Det baller på seg etterhvert, Kolbu scorer 3 i siste halvdel av omgangen. I dag var de for sterke for oss på overganger og dødballer, mens vi må hjem å øve mer, forklarer Rimmereid. 

Nok en gang er logistikken i forkant av kampen ett problem.

- Vi mangler en halv 11’er som hadde vært klink fra start og noen til som kunne vært aktuelle. Som nevnt tidligere har dette vært en stor utfordring for oss, vi har enda til gode å kunne stille fullt lag denne sesongen! Skader og sykdom er det vanskelig å gjøre noe med. Jobb er spillere på dette nivået selvfølgelig avhengig av, men det handler om god planlegging. Kampdatoene er klare i kjempegod tid, det tar ikke mange minuttene å se over, deretter ta seg en prat med jobben for å se om det lar seg løse. Så har vi også, dessverre trøblet litt grunnet reiseforfall, det må bort, det går på prioriteringer. Men vi ser fremover og har fremdeles ett håp om å se full 11’er i en av de siste kampene i høst, sier Rimmereid. 

Oliver Sandberg dro forrige uke videre til Kongsvinger for å gå på NTG og Andre Bekkemoen kom motsatt vei. 

KAMPFAKTA:

4. divisjon avdeling 01

Kolbu/KK - Flisa fotball 6 - 0 (3 - 0)

Mål: 1-0, Sivert Bakkelund (1) 2-0, Simen Engelien (37) 3-0, Simen Engelien (38) 4-0, Thore Viste Ulstein (68) 5-0, Øystein Nygård (77) 6-0, Øystein Nygård (90)

Flisa fotball stilte med følgende lag:

Truls Frogner - Andre Bekkemoen, Mats Hanstad, Torkil Moberg, Håvard Maribo Holtet (Filmon Goitom, 73) - Noa Mathisen (Anders Simengård, 65), Simon Salen Aune, Oliver Sandberg - Sifa Noori, Sebastian Østensen, Sindre Fjellberg Pedersen (Oliver Enger, 79)

Neste kamp: 

MBK Domkirkeodden - Flisa fotball lørdag 14. september klokka 14.00 på Børstad kunstgress.