Lillehammer er en av opprykkfavorittene, og det fikk Flisa fotball oppleve fredag  kveld.

- Det var en tøff bortekamp hvor vi igjen mangler en del folk. Møter et solid lag, men som langt i fra er noen uoverkommelig motstander. Lillehammer har veldig mye ball, men lavt balltempo så vi rekker å skyve og demme opp. Vi ligger brukbart lavt og kompakt, men ryker rett og slett på kvalitet i enkeltsituasjoner. Vi blir spilt av 2 ganger altfor enkelt ute på vår venstre side og greier ikke rydde unna i boksen og da står det 2-0 til pause. Vi brenner en 100 prosent sjanse midtveis i omgangen, og sånne må vi ta vare på i sånne kamper, forteller Kristen Ommang-Engen i Flisa fotball. 

- Vi har fremgang hele veien

- I andreomgang har vi mer ball og evner å spille av førstepress, men vi klarer ikke skape det helt store. Målene i denne omgangen kommer etter et langskudd i det 80.minutt og et like før slutt. Alt i alt så har vi fremgang hele veien, vi spiller borte mot serielederen. Et lag som satser hardt mot opprykk og er et solid seniorlag. Vi stiller med 4 juniorer og tre 15-åringer, så sett i lys av det så gjør gutta en god innsats. Vi må bare lære av de situasjonene og fasene i kampene hvor vi ikke er gode nok enda, men vi kommer til å bli det. Dette blir spennende og bra fremover, forklarer Ommang-Engen. 

En tøff motstander

- Det var en fullt fortjent seier til Lillehammer, så får vi se hvor mye vi har klart å nærme oss nivået når vi møtes igjen til høsten, avslutter Kristen Ommang-Engen. 

KAMPFAKTA: 

4. divisjon avd. 02

Lillehammer - Flisa fotball 4 - 0 (2 - 0)

Flisa fotball stilte med følgende tropp: 

Odin Rivenes Bråten, Simen Alexander Martinsen, Ole-Gunnar Kjos, Simen Vestby Midtsundstad, Jonas Aurland, Kristian Skolegården, Aleksander Danielsen, Mergim Thaqi, Oliver Valentin Banken Sandberg, Kristen Ommang-Engen og Andreas Håbakk

På benken: Sebastian Østensen og Simen Nordli Ruud

Neste kamp: 

Flisa fotball -  Trysil FK 8. juni klokka 19.30 på SolørRadioen Arena