• FORNØYD: Erik Holtet og styret i Flisa fotball gleder seg til kamper mot Hof, Vaaler og Grinder.

Trener Ole Rimmereid mener at 2'er laget ikke gjør så store endringer i treningshverdagen, men sikrer enda flere spillere godt kamptilbud.

- Spillerne på laget vil i utgangspunktet være klubbens spillere som ikke får regelmessig kamptilbud på A-laget, så både G16, G19 og seniorspillere kommer til å spille her. Laget er med andre ord ett samarbeid mellom senior og G16. Med 3 potensielle kamparenaer må det planlegges godt slik at det blir minst mulig kræsj. Det er viktig for det relasjonelle at troppene ikke varierer alt for mye, men også ovenfor motstanderne, slik at de møter ett lag som er cirka på samme nivå som det laget de andre motstanderne møter. Alle spillere bør nå ligge mellom 60-180 minutter med kamp i uka, litt avhengig av hva de som individ tåler og totalbelastningen, forteller Rimmereid. 

Kamptilbud for alle

Erik Holtet i styret i Flisa fotball er glad for å stille 2 lag kommende sesong. 

- Ja, nå har vi meldt på et lag i 6. divisjon også. Det er jo med bakgrunn i det antall spillere vi har nå, det er jo rundt 24-25 spillere. Vi kommer også til å dra veksler på G16-laget vårt og «gamle travere» som har trappet litt ned. Dette blir et tilbud for alle, sier Holtet. 

Tidligere var det snakk om et eget juniorlag, men dette er foreløpig lagt litt på is. 

- Ja, både Flisa, Hof og Kjellmyra har så mange unge spillere som allerede spiller seniorfotball. Dermed går ikke kabalen opp og vi har derfor valgt å stille et lag i 6.divisjon for å gi flest mulig et godt kamptilbud. Årsaken til at det har blitt så mange spillere, er jo at det har kommet opp en del spillere fra egne rekker og at trener Ole Rimmereid har gjort en kjempejobb med å hente inn nye spillere. Nå har vi en stabil gjeng på ca 20 mann på hver trening, og det virker veldig bra, smiler Holtet. 

mange lokaloppgjør

Flisa fotball 2 har kommet i avdeling 6, sammen med følgende lag: 

Brandval, Eidskog 2, Fjelltun, Grinder, Hof, Kongsvinger, Vaaler og Vinger FK.

Da er det klart for en del artige lokaloppgjør, spesielt mot Grinder, Hof og Vaaler?

- Dette blir en veldig lokal avdeling, omtrent som det var i «gamle dager»! Det blir nok kanskje ikke like harde tak som det kunne være før, det har nok jevnet seg ut litt med årene. Men vi håper på mange artige oppgjør uansett, sier Holtet.