• HJEMMELAGET I FØRINGEN: Elmadhi Bellchen i hvitt gir hjemmelaget ledelsen 1-0.
  • 2-MÅLS SCORER: René Eriksen med kjempescoringer mot gamle lagkamerater.

Elverum stilte med 2 forskjellige lag, i 1.omgang var det et B-preget lag som stilte - med blant annet Kristian Bråtebæk, Eivind Fallet, Adnan Cirak og Elmahdi Bellhcen. Mens 2.omgang var det et rent juniorlag på banen, mot Flisa som også gjorde noen bytter i pausen. Bortelaget hadde også flere som ikke var med, men begge lag fikk en grei gjennomkjøring og det ble målrikt.

1.omgang startet med et visst trykk fra hjemmelaget og allerede etter åtte minutter, scorer Elmadi Bellchen - et skudd fra ca 20 meter. Skuddet slås i stolpen og inn av Flisa-keeper Anders Flismyren Helland, som nok burde tatt skuddet. Til hans forsvar kan det sies at press på ballfører heller ikke var spesielt bra.

STORSCORER KAN BLI VIKTIG for elverum I HØSTSESONGEN

Adnan Cirak kom til Elverum i sommer, han var toppscorer i Nest-Sotra, som topper sin 2.divisjonsavdeling. Adnan fikk sin debut i hjemmekampen mot Brumunddal, og med sin fysikk og målteft, vil han bli en viktig forsterkning for Elverum i kampen for opprykk til OBOS-ligaen.

Og nykommeren viste etter 21 minutter hvor målfarlig han er, da han satte inn 2-0 til hjemmelaget. Et innlegg blir slått 45 grader ut og Cirak setter den kontrollert i lengste hjørnet. Helt fortjent etter kampbildet så langt.

Flisa kom bedre med utover i omgangen, det kunne virke som de trengte litt tid til å venne seg til et høyere tempo. Etter 41 minutter kommer reduseringen, et knallskudd fra Sebastian Nygård Eggen fra 20 meter! 

klasseforskjell i 2.omgang

Var Elverum det beste laget i 1.omgang, var Flisa klart best i 2.omgang - mot et rent juniorlag. Et par gamle kjenninger for Flisa fikk vi se også, tidligere trener Milivoj Knezevic ledet Elverum fra benken og tidligere spiller Simen Midtsundstad spilte spiss. Unggutta til Elverum holdt følge i drøye 10 minutter, da viste tidligere Elverum-spiller René Eriksen seg fram: en retur fra forsvaret og han smeller til fra 30 meter - 2-2! En stor prestasjon!

Flisa hadde ballen det meste av denne omgangen, men skapte lite grunnet lavt tempo - det unge hjemmelaget klarte forholdsvis enkelt å demme opp. 

Flisa-trener Stian Aasen var ikke spesielt fornøyd med laget: "Skru opp tempo 50 hakk!" var den klare meldingen til bortelaget. Og utover i omgangen gjorde Flisa nettopp det og fikk belønning i nok en kjempescoring fra René Eriksen. Etter ca 80 minutter fører han ballen 10-15 meter og skyter utagbart i hjørnet og Flisa er i føringen.

Det blir heller ikke flere scoringer i kampen og Flisa vinner til slutt 3-2 mot Elverum.

Lagoppstillinger:

Elverum: Vegar Berntsen - Marius Bjørnebye - Emil Ås Finberg - Lars Petter Streitlien - Sindre F Pedersen - Kristian Bråtebæk - Eivind Fallet - Kristian K Eggen - Emil Lynum - Adnan Cirak - Elmahdi Bellhcen

Flisa: Anders Helland - Ole Kristian Myhre - Bjørn Erik Krogh Gerson - Sigvart Lunder - Oskar Hatten Engerbakk - Renè Eriksen - Simen Nordnes - Erlend Karlsen - Strahinja Latkovic - Andreas Lundgren - Sebastian Nygård Eggen

Som tidligere nevnt byttet Elverum stort sett hele laget i pausen, mens Flisa gjorde to bytter: Kristen Ommang Engen inn for Ole Kristian Myhre og Torkild Moberg inn for Andreas Lundgren. Marius Bekkemoen spilte ca 30 minutter for Sigvart Lunder.

Oskar Hatten Engerbakk, Strahinja Latkovic og Andreas Lundgren debuterte alle for Flisa.

Trener aasen om årdal-kampen på lørdag

Flisa har ei tøff treningshelg bak seg og holder på med oppkjøring til høstsesongen - som starter med tøff bortekamp mot Årdal på lørdag:

- Spiller vi slik mot Årdal, blir vi kontret i senk! De er meget kontringssterke og det blir en veldig tøff og jevn kamp. Dette var ei god gjennomkjøring for oss, mot et godt lag spesielt i 1.omgang. Årdal er en av de aller tøffeste bortekampene. I dag går det for sakte med oss, vi mister ballen alt for mye i midtbaneleddet og trengte virkelig denne gjennomkjøringen, sier Aasen.

Hva med de nye spillerne, hvordan presterte de?

- Alle 3 får vist seg fram, de hever nivået på stallen og og øker våre valgmuligheter. Vi har til tider nesten hatt vanskeligheter med å stille lag. Oskar Hatten Engerbakk viste seg fram både på back og som midtstopper i dag. Dette er alle spillere vi kommer til å få glede av framover, sier en ivrig Aasen.