Etter 0-0 til pause, scoret Ridabu 2 mål på 2 minutter i 2. omgang og det endte altså med tap i høstsesongens første kamp. 

- Skuffende med tap! Vi har stort ballinnehav og er til tider veldig gode med ball lavt i banen, men skaper altfor lite til å ha såpass mye ball. Ridabu scorer på sine 2 målsjanser og vi evner kun å skape 1 stor sjanse selv, forteller Kristen Ommang-Engen. 

- Vi er gode i frispilling og spesielt i 1. omgang har vi mye gode kombinasjoner frem til siste tredjedel. Sistepasning og valgene derifra og inn er meget svakt hele kampen. Målene kommer med 2 minutters mellomrom i en 10 minutters periode rett etter pause hvor vi rett og slett ikke er med.
Målene er også altfor enkle og kommer som direkte utslag av store feil hos oss, fortsetter han. 

- unggutta klarer seg bra

- På den positive siden så klarer mange av unggutta seg veldig bra. Vi starter med kun 3 seniorspillere pluss Flismyren Helland i mål. De andre er 5 juniorer og 2 guttespillere! Vi bærer litt preg av det da det kommer til sluttprodukt fremover, også er vi ikke robuste nok i egen boks. Vi skal jobbe på videre og har fått inn flere folk i løpet av sommeren som har bidratt til et løft på trening. Torkil Moberg leverte en god kamp og Oliver Sandberg (15) var tilbake etter kragebeinsbrudd og imponerte i store perioder av kampen, avslutter Ommang-Engen. 

KAMPFAKTA

4. divisjon avd. 02

Ridabu - Flisa fotball 2-0 (0-0)

MÅL: 1-0 Christoffer Hushagen Pettersbakken (50), 2-0 Christoffer Hushagen Pettersbakken (51)

1 gult kort til Ridabu og 2 til Flisa fotball (Håvard Maribo Holtet og Anders Flismyren Helland). 

Flisa fotball stilte med følgende lag: 

Anders Flismyren Helland (kaptein), Ole-Gunnar Kjos, Aleksander Danielsen, Simen Vestby Midtsundstad, Jonas Aurland, Torkil Andre Moberg, Kristian Skolegården, Oliver Banken Sandberg, Håvard Maribo Holtet, Simen Nordli Ruud og Andreas Håbakk.

Innbyttere: Odin Rivenes Bråten, Sebastian Østensen, Oliver Anseth Enger, Philip Pildahl, Even André Stensberg og Kristen Ommang-Engen

Neste kamp: Flisa fotball - Kongsvinger 2 mandag 20. august klokka 19.30 på SolørRadioen Arena.