Serieoppsettet for Regionsligaen ble onsdag klart, og Flisa fotball skal spille i avdeling 2, sammen med bla Stabæk 2, Lyn, Frigg, Eidsvold Turn og Gjøvik-Lyn. Sportslig er dette ett nivå opp fra tidligere 3.divisjon, og det er mange sterke motstandere som kommer på besøk til SolørRadioen Arena.

Første seriekamp er 17.april hjemme mot Stabæk 2, som ble nr. 11 i sin avdeling i 2.divisjon i 2016. Deretter er det bortekamp mot Frigg, før Lokomotiv Oslo kommer på besøk 29.april.

Andre kampdatoer som er av spesiell interesser, bør være hjemmekampen mot Lyn, som er terminfestet til lørdag 10.juni. DET kan bli litt av fotballgodbit på SolørRadioen Arena!

- krevende oppsett

Norges fotballforbund har hatt en tøff oppgave med serieoppsettet i Regionsligaens 6 avdelinger:

- Dette er et krevende oppsett, spesielt med tanke på reise- og 2.lagsproblematikk, samt mange banesperrer og begrensninger. Det er viktig at lagene snakker sammen før 13.januar på terminlistemøte, hvor endelig plan spikres. Vi vil være fleksible når det gjelder lørdags- eller søndagskamper, sier seksjonsleder i Rune Pedersen i NFFs konkurranseavdeling.

Ettersom det fortsatt kan bli endringer etter nevnte terminlistemøte 13.januar, legger vi ikke ut komplett serieoppsett før det er unnagjort.