«Publikumskamp» betyr gratis inngang for alle, mens samtidig bedrifter og privatpersoner sponser antall publikummere med en viss sum til Flisa fotball. 

- Det blir blant annet straffesparkkonkurranse mellom noen av A-spillerne og spillere fra yngres. Det er gratis inngang for publikum og det blir åpen kiosk selvsagt. Under fjorårets Publikumskamp mot Lyn, var det 386 bidragsytere, enten i form av økonomisk bidrag eller som publikum, forteller Per Christian Damhaug. 

- Bra med tilskuere på Publikumskamp tidligere år

- Vi har satt et øvre tak på 500 tilskuere for de som bidrar økonomisk, slik at det blir litt forutsigbart hvor mye de skal bidra med. For Flisa fotball teller hver eneste tilskuere, så vi håper mange kommer og på den måten også bidrar til inntekter for klubben vår. Det er 4. året vi arrangerer dette og det har vært bra med tilskuere alle år, sier Tom Helland. 

Tidligere har Publikumskampen ofte kollidert med kamper for de yngres. 

- I år har vi sjekket med de fleste lag og vi kan ikke se at det blir noen kollisjon i år. Det er viktig at vi skaper litt blest rundt A-laget vårt, så vi håper mange spillere og foreldre fra yngres møter opp. Samarbeidet mellom Flisa fotball og yngres i Flisa AIL er bedre enn noensinne, det er det ingen tvil om. Vi føler det er mye positivt rundt oss om dagen, vi har akkurat arrangert fotballskole med rundt 60 deltagere og det er mange unge og lokale spillere på laget vårt, sier Damhaug. 

Årets Publikumskamp spilles altså mellom Flisa fotball og Lillehammer fredag 14. september klokka 19.00 på SolørRadioen Arena.