• LEDER: Frank Bjørneseth er fornøyd med å slippe turer til Vestlandet og Nord-Norge.

Avdelingsoppsettet for 2.og 3.divisjon blir alltid offentliggjort cupfinale-helga, og i dag ble det endelig klart hvilken avdeling Flisa fotball skal spille i neste sesong. De fryktet Vestlandet og Nord-Norge, men fikk lag fra Oslo og Østlandet.

Sportslig leder Kristen Ommang-Engen sier at det blir en tøff sportslig avdeling:

- Vi er fornøyd med oppsettet i forhold til reiseavstander og den økonomiske delen. Vi ser jo på mange av lagene at det er et nivå opp og sportslig sett er avdelingen tøff. Det er en sportslig tøff avdeling med to suverene avdelingsvinnere fra 3.divisjon i Lyn og Eidsvold Turn. Gjøvik/Lyn, Tynset og Stabæk 2 rykket ned fra 2.divisjon. Alle kampene neste år vil bli som kampene mellom topp 5 denne sesongen. Det blir gøy å få den gamle storheten Lyn til Flisa neste år! I 2017 kommer vi til å trenge støtte fra tribunen, så vi håper publikum kjenner sin besøkelsestid nå som vi skal møte så mange gode lag, sier Ommang-Engen. 

Regionsligaen avdeling 2:

Gjøvik/Lyn, Raufoss 2, Valdres, Redalen, Flisa fotball, Eidsvold Turn, Tynset, Frigg, Ready, Lyn, Korsvoll, Lokomotiv Oslo og Stabæk 2.

1 lag rykker opp og hele 4 rykker ned.

De andre lagene fra samme avdeling som Flisa i år, med blant annet Skedsmo, FUVO og Lillestrøm 2, fikk det avdelingsoppsettet som Flisa ikke ønsket. De skal spille 9 bortekamper mot Alta 2, Tromsø 2, 
Fløya, Harstad, Sortland, Salangen, Senja, Skjervøy og Mjølner.

optimisme i klubben

Flisa jobber på spreng for å få på plass ny trener og spillerstall:

- Alle spillerne i dagens stall er positive til å fortsette og at vi jobber knallhardt med noen nye inn og selvfølgelig trenerspørsmålet. Det er stor optimisme i klubben, sier Ommang-Engen.

Leder i Flisa fotball, Frank Bjørneseth, er fornøyd med oppsettet:

- Det kunne vært mye verre, og sportslig blir det en skikkelig utfordring. Det blir moro å møte så mange gode lag. Vi kunne jo fått mange turer til både Vestlandet og Nord-Norge, så vi er veldig godt fornøyd med oppsettet, sier Bjørneseth.