En ekstrem vind feide over Galaasbana og gjorde hele kampen til en parodi.

- Vi har medvind i førsteomgang og gjør en ålreit prestasjon hvor vi tar ledelsen 1-0 og får skapt en del dødballer høyt i banen, pluss at vi brenner én alene med keeper. Andreomgang blir vi trøkket bakpå, mye på grunn av at det fysisk ikke gikk an å få ballen lengre enn til rundt midtbanen! Kampen snur og Furnes skaper samme trøkk mot oss med masse farlige dødballer. Ingenting å si på at de utligner, men utligningen kommer på en straffe som ser veldig billig ut. Vi sliter med å skape noe, men får nok en sjanse alene med keeper etter rundt 60 minutter, sier Kristen Ommang-Engen.

Helland reddet straffe

- Derifra og ut handler det om å stå i mot trøkket og spesielt dødballer og vi gjør egentlig det veldig bra. På overtid mister vi hodet inne i feltet på en corner og det blir korrekt blåst straffe for noe som ligner et slag etter en krangel. For å illustrere perioden vi er inne i så redder Helland straffen, men returen spretter rett i beina på straffetakeren igjen som setter den i åpent mål, forteller Kristen Ommang-Engen. 

Gledelig var det at Christian Gjedtjernet gjorde comeback og at unge Sebastian Østensen debuterte. 

KAMPFAKTA: 

4. divisjon avd. 02

Furnes - Flisa fotball 2 - 1 (0 - 1)

MÅL: 0-1 Håvard Maribo Holtet (35), 1-1 straffe (57), 2-1 straffe (90)

3 gule kort til Flisa fotball: Kristian Skolegården, Håvard Maribo Holtet og Simen Vestby Midstundstad. 

Flisa fotball stilte med følgende lag: 

Anders Flismyren Helland, Simen Alexander Martinsen (kaptein), Ole-Gunnar Kjos, Christian Gjedtjernet, Jonas Aurland, Kristian Skolegården, Aleksander Danielsen, Håvard Maribo Holtet, Peder Bye Foss, Andreas Håbakk og Simen Vestby Midtsundstad.

Innbyttere: Odin Rivenes Bråten, Oliver Valentin Banken Sandberg, Sebastian Østensen, Simen Nordli Ruud og Kristen Ommang-Engen.

Neste kamp: Flisa fotball - Sander på SolørRadioen Arena 25. mai klokka 19.00