Det ble en tett og jevn kamp på søndag ettermiddag, men særlig velspilt var den ikke og det var få målsjanser begge veier. 

- Vi skulle i utgangspunktet være kompakte og fremstå som vanskelige å bryte ned, og vi sitter igjen med følelsen av at vi slipper til lite. De har målene, som kommer etter brudd, pluss en redning på strek. Vi jakter de riktige pressøyeblikkene og får også flere av de. Vi tar dårlig vare på de bruddene vi lokker frem, stort sett på grunn av at vi er upresise eller dårlig orientert, slik at vi mister ballen fort. Intensiteten i presset når vi får muligheten er for dårlig til tider, forteller trener Ole Rimmereid. 

Har fortsatt troa

Flisa fotball har slitt med forskjellig hele våren.

- Det vi tar med oss videre er progresjon på struktur, som vi har jobbet hardt med de siste ukene. Vi er bedre på å kontrollere lange baller i bakrom, noe vi har slitt med i hele vårsesongen. Så må vi jobbe videre med det å jobbe oss over fra lavt til høyt, oppfattelse, intensitet og felles forståelse er noe vi må jobbe med på den biten. Og så må vi ikke minst ta bedre vare på de mulighetene vi får, for vi får veldig mange gunstige situasjoner vi ikke får tatt vare på i dag. Men vi har troa og skal jobbe hardt videre! lover Rimmereid. 

KAMPFAKTA: 

4. divisjon avdeling 01

Flisa fotball - Reinsvoll 1 - 2 (0 - 2)

MÅL: 0-1 (36), 0-2 selvmål (41), 1-2 Torkil Moberg (70). 

Kort: 1 til Flisa fotball (Røhne Jørgensen), 3 til Reinsvoll. 

Flisa fotball stilte med følgende lag:

Anders Flismyren Helland - Christian Røhne Jørgensen, Almantas Doreika, Torkil Moberg, Jørgen Aaserud (Sebastian Østensen, 86) - Håvard Holtet (Sifa Noori, 54), Erlend Karlsen, Simon Salen Aune - Kristian Skolegården, Mats Hanstad, Oliver Sandberg (Anders Simengård, 78)

Innbyttere ikke benyttet: Truls Tangen Frogner, Marcus Langfoss Bjørnerud og Noa Andre Mathisen.

Neste kamp: 

Løten - Flisa fotball lørdag 22. juni klokka 13.00 på Løten kunstgress.