Med seier i fredagens kamp ville Flisa fotball være ajour med Furnes på tabellen og med antall målsjanser så det lenge lovende ut. Hjemmelaget tok ledelsen etter en misforståelse mellom forsvar og keeper på Furnes, og Andreas Håbakk stjal ballen og satte inn 1-0. 

10 store målsjanser!

Flisa fotball hadde flest målsjanser gjennom hele kampen, men Furnes hadde mest ball og spesielt i 2. omgang var bortelaget best med ball. Helt utrolig at ikke Flisa fotball satte inn flere scoringer med så mange store målsjanser! 

Da sluttspurten ble satt inn for å avgjøre kampen, skjer det som ofte skjer i fotball - det blir heller baklengsmål. Ut i fra antall målsjanser tapte hjemmelaget veldig ufortjent, men etter banespill og ballinnehav var det ikke ufortjent at Furnes vant. Det er fortsatt mål som er viktigst i fotball og der var Furnes vesentlig mer effektive enn Flisa fotball. 

- Vi produserer mer enn nok sjanser til å vinne kampen. Med maksimal flyt kan vi ha 5 mål til pause, men det står altså 1-0. Det er altfor dårlig! At vi ikke setter disse sjansene, er på linje med å slippe inn baklengsmål. Setter vi noen av alle sjansene, kan vi få en ro i spillet. Vi har hatt tøffe kamper nå mot KIL 2 og HamKam2 og prestert bra, men fått igjen lite. Mot Furnes skal vi gjøre samme jobben, men få mer lønn for strevet. Men vi lønner oss ikke selv og det er altfor dårlig at vi ikke scorer flere mål, sier Jørgen Helland på Flisa-benken. 

- spillerne blir resignerte da målene uteblir

Med så mange målsjanser uten uttelling, blir det en slags resignasjon blant spillerne mener Helland. 

- Ja, det mener jeg! Furnes har utrolig mange cornere og lange innkast og da får de til slutt hull på oss. De er absolutt ikke ufarlige, men vi straffer de jo ikke og det er rett og slett for dårlig. Dette var bittert, ordentlig dårlig og vanskelig å gjøre noe med fra sidelinja. Det går på manglende kvalitet i de viktige delene av spillet, det er rett og for dårlig! Men det kommer flere kamper, sier Helland. 

KAMPFAKTA: 

4. divisjon avdeling 02

Flisa fotball - Furnes 1 - 3 (1 - 0). 

MÅL: 1-0 Andreas Håbakk (20), 1-1 (50), 1-2 (80), 1-3 (90).

Flisa fotball stilte med følgende tropp: 

Odin Rivenes Bråten, Torkil Andre Moberg, Ole-Gunnar Kjos, Peder Bye Foss, Kristian Skolegården, Aleksander Danielsen, Andreas Håbakk, Oliver Banken Sandberg, Magnus Sæther, Sebastian Østensen, Simen Vestby Midtsundstad, Håvard Maribo Holtet, Simen Nordli Ruud, Marcus Langfoss Bjørnerud, Kristen Ommang-Engen, Jonas Aurland og Anders Flismyren Helland.

Neste kamp: 

Sander - Flisa fotball lørdag 8. september klokka 13.00 på Sandermoen gress.