• BOWLINGANSVARLIG: Kjetil Magnes har overtatt ansvaret for bowlingen, og venter på flere påmeldinger fram til 12. juni.

21. august er det på'n igjen for den 17 sesongen på rad. Til høsten ligger det an til 5 eller 6 divisjoner, avhengig av antall påmeldinger fram til fristen 12. juni. 

Større steder enn Flisa sliter med rekruttering til bedriftsbowling, og har i mange år lurt på hva Flisa AIL har gjort for både å beholde lag og ikke minst rekruttere nye.

Ny bowlingansvarlig i Flisa AIL, Kjetil Magnes, ser fram til ny sesong.

- Selv om det har vært en liten nedgang de siste årene, beholder vi de aller fleste lagene fra forrige sesong, som akkurat er avsluttet. Det er fortsatt stor aktivitet her, med pensjonistbowling to dager i uka og damene som vi startet opp med i fjor høst, er innom en gang i uka, forteller Magnes.

- påmeldingsfristen er 12. juni 

Frist for påmelding for sesongen som altså starter 21. august, er mandag 12. juni.

- Vi har noen nye lag på gang, men det er ikke noe endelig foreløpig før fristen går ut. Det er noen av nåværende lag som tar et «hvileår», men slik det ser ut nå blir det 5 divisjoner til høsten. Det er fortsatt mange bedrifter som stiller lag, men vi håper også at noen kompisgjenger kan melde på lag. Bowling er både sosialt og trivelig, smiler Magnes.

I tillegg til seriespill, så er det også egen cup, som spilles på vårparten. Tidligere har det også vært turneringer, og det jobbes for å få på plass dette til høsten.

- I utgangspunktet er det spillefri i høstferien, og høstsesongen er ferdig i starten av desember. Det skal spilles 14 kamper på 15 uker fra oppstart i august. Vi jobber for å få på plass ei turnering før seriestart i august, det må vi komme tilbake til. I tillegg jobber vi med ei turnering i høstferien eller mot jul, forteller Magnes. 

- stor aktivitet på dagtid også

Pensjonistherrene møtes hver mandag og onsdag gjennom sesongen, og det er mellom 20 og 30 som møter opp hver gang! I fjor høst ønsket Flisa AIL også å gi et eget tilbud til damene. 

- Gerd og Håvard Brandett har stilt opp med sin kunnskap og har vært villige læremestere. Det er flere damer som har vært med, og senest i dag var det flere og spilte. Vi satser videre på dette til høsten, og håper vi kan få til et tilsvarende tilbud som pensjonistherrene har, sier Magnes.

Men først er det altså påmelding til høstens bedriftsserie, fristen er 12. juni. 

- Ta kontakt hvis du er interessert eller lurer på noe, vi har plass til mange flere lag, oppfordrer Kjetil Magnes i Flisa AIL bowling på Bjørkheim.