Det øves for fullt i Velferdsbygget på Haslemoen. Torsdag 19. oktober er det premiere på årets utgave av Vålerrevyen, og med tittelen «Så fjøra fyker» bør kanskje mange, særlig hønsebønder, føle seg litt utrygge.

- Det er nok flere som bør kjenne seg igjen der. De vet vel selv hvem det kan være, smiler Henning Myrer, som nok et år er leder for Vålerrevyen.

I år er Vålerrevyen på beina igjen for 4. gang etter pausen, og tilbakemeldingene fra publikum er veldig bra. I fjor satte de for første gang opp en søndagsforestilling, og det ble en stor suksess.

- Fredag og søndag var de store dagene for oss i fjor, og er nok de som fungerer best til revy her. Men vi håper på bra billettsalg alle dager, sier Myrer.

Billetter kommer torsdag

Billettene til årets utgave av Vålerrevyen legges ut for salg torsdag førstkommende hos Esso Våler og YX Braskereidfoss, og det er plass til 300 på hver forestilling i Velferdsbygget.

- Også i år har vi fått til en kjempeavtale med huseier om å bruke salen, og det setter vi stor pris på. Det ser ut som vi kan fortsette å være her i årene som kommer også, smiler Myrer.

- Er dere en glad gjeng amatører?

- Vi er en veldig glad gjeng, og veldig amatører, ler Myrer.

Som tidligere år satses det stort på lyd og lys, og det blir et profesjonelt band som skal sørge for musikken under og mellom revynumrene denne gangen.

Myrer lover at alt er i rute til premieren, og håper mange solunger tar turen for å se årets revy.