• MYE FOLK: Plassen foran Snacksen var full. Foto: Kim Thomas Seterlien.

Årets åpningskonsert på SolørMart'n var det Donkeyboy som sto for. Klokka 21.30 gikk de i går på scena utafor Snacksen og leverte en konsert som så ut til å tilfredsstille både liten og stor. Mart'nsgeneral Odd Erland Dalen er fornøyd med konserten og oppmøtet, særlig med tanke på at Donkeyboy er et popband som har en ung målgruppe. 

- Tidligere har det jo vært mer festmusikk på åpningskonsertene, så i år tenkte vi å velge et band som passer bedre til den litt yngre garde. Det var stor bredde i publikum, det sto både ung og gammel på plassen der. Alle møter opp og de så ut til å kose seg. Det liker vi, sier han. 

Åpningskonserten pleier å være mye besøkt på Solørmart'n. Dalen vil derimot ikke anslå hvor mange publikummere som fikk med seg Donkeyboy i går, men sier at når hele området utafor Snacksen er fullt – da er det mye folk. 

Skrøt av mart'n

Dalen snakka med Donkeyboy både før og etter konserten, og forteller at bandet skrøt fælt av mart'n. 

- De var overraska over hvor mye folk det er på et sted som Flisa. Det er jo et lite sted i sammenligning med sted de har vært på før, men de syns det var kjempetrivelig. De koste seg skikkelig her, og tok seg tid til å signere gjennom dagen i går. Jeg tror alle som var i kontakt med Donkeyboy opplevde dem som trivelige gutter, sier Dalen. 

Gårdagens konsert med Donkeyboy høster bare godord hos mart'nsgeneralen, som mener at finværet kom med Donkeyboy. 

- Jeg er fornøyd, og kjempeglad for at det blei oppholdsvær! Da er vi fornøyde når det er konsert, sier han.