• PÅ KJØKKENET: Amanda har tidligere jobbet som kokk i barnehage. Det er en ganske annen jobb som skal gjøres nå, og da vi var innom renset hun røye og ørret som skulle serveres til gjestene.

I mai skrev iSolør.no om ekteparet Christian og Amanda Borge som hadde bestemt seg for å flytte fra Lørenskog til Grue. De gledet seg til at drømmen om nærhet til skogen ble virkelighet, men det var da bare Christian som hadde fått seg ny jobb. 

Etter omtalen var det flere som kontaktet Amanda for å høre om hun var interessert i jobb, og nå har hun takket ja til jobb hos Kjell Magne Nordvi på Finnskogen Turist & Villmarkssenter.

- Det er mye trafikk hos oss, og vi hadde behov for å forsterke kokketeamet vårt. Jeg er glad for å ha fått en fagutdannet person på laget, sier Nordvi.

Han er alltid på jakt etter gode folk, og synes det er stas å få Amanda som opprinnelig kommer fra Canada med på laget.

- Her er vi mange nasjonaliteter, og det er en styrke ovenfor de som besøker oss, sier Nordvi.

Første uka i Grue

Planen om å flytte til Risberget i Grue har vært klar en stund, men det var først denne uka at ekteparet flyttet. Så langt er de veldig fornøyd.

- Vi trives veldig godt, og huset vi har kjøpt er helt fantastisk. Naturen står og banker på døra hver dag. Vi kunne ikke ønsket oss noe bedre, sier Amanda Borge.

Da vi besøkte Finnskogen Turist & Villmarkssenter var hun i full gang med å rense røye og ørret som skulle serveres.

- Jobben her er en ganske annen en barnehagejobben, og her har vi ferske råvarer hver dag. Jeg gleder meg til å fortsette som kokk her ved Skasenden, sier Borge.