• SNART PREMIERE: Top Gear har premiere 31. mai klokka 22.00. Filmingen på Vålerbanen er nå unnagjort. (Pressebilde).

Det går rykter om at den hvitkledde fartsdemonen fikk klemt inn en uoffisiell seier i både norges Tøffeste og Paradise Hotel før han dukket opp på Vålerbanen denne uka. Når The Stig var på plass satte han seg derimot inn i en splitter ny Ford Mustang og kjørte rett ut på banen. Da var det fullt fokus bak rattet, til tross for de noe uvanlige aktivitetene i baksetet.

Utfordret kjendisene

Når du setter deg i en bil under et Top Gear-arrangement, blir kjøreturen alt annet enn kjedelig. Det gjelder i aller høyeste grad også for The Stigs Norgesbesøk. Komiker og podcaster Lisa Tønne var den første som fikk kjenne dette på kroppen, da hun fikk utfordringen å lage podcast mens The Stig imponerte med sine kjøreferdigheter.

I tillegg til den norske komikeren måtte svenskene og danskene også ut i ilden. Svenskene ble blant annet representert ved skuespiller Bjørn Gustafsson (kjent fra blant annet Nissene over skog og hei) og danskene ved Klaus Pilgaard, bedre kjent som Chili-Klaus. Chili-Klaus har nok hatt bedre bilturer i sitt liv, enormt sterk chili er ingen god kombinasjon med The Stigs kjøring skal vi tro danskens reaksjon etter å ha karret seg ut av mustangen.

BBC gleder seg til premiere

BBC sendte selvfølgelig ikke The Stig alene på tur. Derfor var EVP i BBC Worldwide for Nord-Europa Nick Percy på plass, både for å fungere som et talerør, og for å sørge for at alt gikk knirkefritt for seg da Top Gear-sirkuset gjestet Norge.

– Vi har hatt en strålende dag her på Vålerbanen, uten at jeg kan si noe sikkert så tror jeg The Stig også hadde en fin dag selv om han er litt vanskelig å lese. Nå er det neste på kalenderen premieren på BBC Brit alle i BBC gleder seg veldig. Selv mener vi at vi har laget et fantastisk TV-program, forteller Nick Percy, EVP for Nord-Europa i BBC Worldwide.

Top Gear har premiere 31. mai klokka 22.00 og kommer til å gå eksklusivt på BBC Brit i Norge.