At det blir folksomt i sentrum under årets Vålerdager er det liten tvil om, og Kinarestauranten satser enda mer på musikk og underholdning i år enn tidligere. Denne gangen arrangerer de også tedans på søndag!

- I fjor hadde vi et litt mindre opplegg, men i år satser vi. Kjell Ivar Berget, som er én av byggeierne, har hjulpet oss veldig med booking og planlegging. Vi må takke de for all god hjelp. Det er ikke alle som driver restaurant og leier lokaler som får slik hjelp av byggeierne, sier Chen Haifen.

Hun driver Kinarestauranten i Våler sammen med mannen Yuan Encai. Til årets Vålerdager kommer Holø & fagfolka, Sears Crossing, Hanne Mette, Mr. Ray, Pegasus, Kenneth Lundsæter og To You.

- Fredagen starter med Sears Crossing. Så fortsetter Holø & fagfolka og Hanne Mette, før Sears Crossing avslutter kvelden. Lørdag spiller Kenneth Lundsæter, Mr. Ray og Pegasus. Søndag er det To You som spiller på tedansen, sier Haifen.

Vålerdagene er viktig for Kinarestauranten som serverer mat og drikke til mange disse dagene. Paret bemanner opp, og mange er på jobb for å få unna køene.

- For oss som byggeiere er det viktig at det skjer noe der på Vålerdagene, og at driverne får viktig inntekt slik at de kan drive restauranten. Scena blir stående på torget mot fontena slik at vi får god sitte- og danseplass, sier Kjell Ivar Berget.