Det er den 8. utgaven av «International Friendly Match» våre lokale juniorer skal spille, og avreise er mandag 12. februar. Nora Kjellås, Jonas Dammen, Alexander Beck, Jørgen Mathiesen og Jens Mathiesen som alle er fra Solør.

- Det er andre gangen jeg får muligheten til å representere Norge under International Friendly Match, sist gang jeg var der var i 2016, sier Jørgen Mathiesen.

Solør BK har jobbet hardt når det kommer til juniorsatsingen og det er ikke første gang det er med flere spillere fra Solør til Qatar. Mesterskapet går over en uke, og utøverne skal konkurrere i øvelsene singel, dobbel, lag og master. 

- Mine ambisjoner og forventninger er kanskje litt høyere dette året enn da jeg dro dit første gang. Jeg tror at Norge kommer til å gjøre det bra i år, og gleder meg til å konkurrere med både klubb- og landslagskameratene mine. Jeg håper på å spille så bra som mulig og at jeg får forberedt meg til junior-EM i påsken, sier Mathiesen.

Oppholdet og transport dekkes av bowlingforbundet i Qatar, og poenget med reisen er oppvarming til junior-EM i påsken og U21-VM i sommer.

- Jeg gleder meg sykt til Qatar, jeg representerte Norge for første gang i Qatar i 2013. Målet med turen er å spille så bra som mulig og varme opp til junior-EM i påsken, sier Alexander Beck.