- Vi skal feire at et halvt år med innspillinger i Grue-miljø endelig når skjermen og hele Norge, sier ordfører Wenche Huser Sund.

- Det har vært et eventyrlig halvår. Svært mange i bygda har vært involvert, og vi har fått gode tilbakemeldinger fra innspillingsselskapet Strix. Vi kommer trolig til å få mye god reklame. Vi skal feire de som har vært involvert, og vi skal feire at vi nå får denne oppmerksomheten, fortsetter ordføreren. 

Gratis og åpent for alle

Selve programmet begynner å sendes klokka 21.45. I kinoen begynner programmet klokken 21 blank.

- Her blir statister, folk fra produksjonsselskapet, næringsdrivende og andre som har vært involvert i produksjonen presentert på scenen. Og hva er bedre enn å se programmet på en stor skjerm, med skikkelig lyd, og med hele bygda til stede? spør enhetsleder Agnete Bekkesletten.

To av de mest sentrale skikkelsene i Farmen kommer til å være tilstede på premieren. Kjell Skaraberget har hatt rollen som mentor, og Eli Furuberg som mentors kone.

- Det skal bli spennende å se hvordan det blir på TV, sier Skaraberget.
- Det har vært et spennende halvår som skuespiller, og jeg tror programmet kommer til å vise frem Grue på en god måte, legger Furuberg til.

De to kommer til å fortelle mer om hvordan det har vært å være med i sentrale roller i innspillingen i programmet før TV-sendingen starter.

Arrangementet er gratis, og er åpent for alle, både innabygds og utabygds.