Autoservice Solør går så det suser. Bedriften har mottatt flere Gaselle-priser, og leverte i 2015 et overskudd før skatt på utrolige 1,7 millioner kroner. Bedriften har levert overskudd i alle sine driftsår helt siden starten i 2006, og i millionklassen siden 2008.

10-årsjubileet skal markeres fredag ettermiddag og kveld, og det er særlig snøscootere som settes i fokus i forbindelse med jubileet. Yamaha kommer nemlig innom med sitt roadshow, og Autoservice Solør lokker med auksjon på en demokjørt snøscooter.

- Fra klokka 16.00 starter roadshowet, og her får vi se de nye 2017-modellene. Snø har vi ikke, men det blir fremvisning på bar bakke. Her har folk mulighet til å prøvesitte, sier Ove Langerud, som er én av eierne av Autoservice Solør.

Ønsket flere bein å stå på

Yamaha kommer med flere nyheter for 2017-sesongen, og blant annet en helt ny motor. Langerud innrømmer at de startet med snøscooter mye på grunn av egen interesse.

- Men vi ønsket oss også flere bein å stå på, og pågangen har vært bra. Fjoråret var bra i forhold til snømengden, og vi hadde bra salg. Snøscooterleden hjalp også veldig. Da folk kunne kjøre herfra fikk de opp øynene, sier Langerud.

Snøscooterkjøring passer for alle, og Autoservice Solør har modeller for de fleste aldersgrupper. Snøscooteren som skal auksjoneres ut har bare gått noen mil, og er en Yamaha SR Viper MTX 153. Den som har det høyeste budet klokka 19.00 får scooteren.