Tidene forandrer seg, og det gjør også fargetrendene. De senere årene har det gjerne vært hvite vegger og lyse oppholdsrom som har vært greia. Fargerike-kjeden tror det er forandring på gang, og for 2017 har de kåret rødt til årets farge.

- Kjeden satser friskt på farger og gulv. Vi henger oss selvsagt på, og i 2017 har vi også planer om å gjøre om en del i butikken, sier Terje Husebæk.

Han er tredje generasjons driver av Fargerike Flisa. Butikken har snart 65-årsjubileum, og skal i 2017 bygge om kasseområdet og en del av innredninger. Det for å få en mer moderne butikk.

Større trykk i gaveavdelingen

Julen nærmer seg, og naturlig nok er det ikke noe voldsomt trykk i malingsavdelingen i desember. Men julehøytiden gjør at det blir desto større trykk i gaveavdelingen.

- Det kan nok være hektisk før jul også, men maling går det ikke mye av. I gaveavdelingen har vi fått inn masse fine gavetips og julerelatert produkter. Her merker vi at pågangen øker betraktelig helga som julegata åpner, sier Husebæk.

Etter julegateåpning øker det jevnt og trutt frem til jul, og Julefestivalen som arrangeres i helga bidrar også svært positivt.

- Vi merker jo at trafikken øker på grunn av festivalen, og det er artig. De som trenger hjelp til å finne noen gode julegaver må gjerne stikke innom. Her er det mye fint å velge i, smiler Husebæk.