• GAVE: Åsnes Sanitetsforening bidrar med dette lekeapparatet.

Arbeidsgruppa som jobber med familieparken på Flisa gleder seg veldig nå. Om bare noen få uker går spaden i jorda, og familieparken skal være klar til åpning mandag i mart'nsuka. Det vil si mandag 27. juni.

Familieparken vil bli bygget, som planlagt, på plenområdet mellom Åsneshallen og Kiwi Flisa.

- Vi gleder oss fælt nå. Interessegruppa har jobbet med prosjektet og ideen i mange år, og denne gruppa har i hovedsak bestått av engasjerte småbarnsforeldre, sier Otto Langmoen, som er virksomhetsleder tekniske tjenester i Åsnes kommune.

Han er med i gruppa som nå jobber med siste innspurt på familieparken. De to andre er Reidun Reikerås og Hildegunn Hammeren.

Banken satte fart

- Prosjektet satte jo virkelig fart da Sparebanken Hedmark bidro med 350.000 kroner. Landsbyen bidro med 50.000 kroner, og i desember fikk vi et kommunestyrevedtak på at Åsnes kommune bidrar med 650.000 kroner. Det gjør at prosjektet kan realiseres i en kjempefart, sier Langmoen.

Mange vil bidra til den nye familieparken, og Åsnes Sanitetsforening har nylig bidratt med et lekeapparat kalt «Stifinneren» til parken.

- Vi er veldig glade for bidraget fra Åsnes Sanitetsforening, og det gir oss muligheten til å supplere parken med et apparat til. Nå har vi jobbet med parken i mange år, og vi gleder oss veldig. Dette blir veldig bra for alle i Åsnes, sier Reikerås.