- Sesongbeste av oss mot Vang, men vi sliter i begge boksene. Nok en gang er vi det beste laget på banen, men vi klarer ikke omsette muligheter. Og da motstanderen setter de få mulighetene de har, blir det vanskelig å vinne fotballkamper. Vi kan snakke om marginer i mot, men da det blir hver kamp er det ikke tilfeldig lenger. Vi har en del å jobbe med, forteller Christer Fredriksen.

Pangåpning på comeback

Vegard Syversrud var tilbake i Fæssa-trøya og markerte seg allerede fra start.

- Vegard setter 1-0 etter tjue minutter. Etter dette skal vi avgjøre kampen når vi skaper sjanser på løpende bånd, men vi får heller en kalddusj når Vang får 1-1 rett før pause på en corner. Her er vi nok en gang dårlige defensivt i egen boks! Siden vi ikke er bortskjemte med å vinne fotballkamper om dagen blir de siste minuttene av omgangen veldig kaotiske fra vår side, siden vi stresser litt og holder på å få en til i sekken rett før dommeren blåser til pause, sier Fredriksen.

Vang ble redusert til 10 mann etter en time. 

- I andre omgang er vi ikke like gode, men vi slipper ikke til noe i mot heller. Vi har mye ball, og kommer til gode sjanser også nå, men ikke like store som i første omgang. Etter klokka passerer timen skal det skje mye, og det med at en Vangspiller får direkte rødt kort etter å ha prøvd å sparke etter vår keeper på et utspill. Dette gjør at vi kan kaste mer fremover, og vi får til slutt betalt etter at Magnus Moen dunker et skudd rett i krysset fra midtbanen! Vi har mye ball i denne perioden, men ballen spretter ikke vår vei. På overtid bommer vi på åpent mål etter en corner, og nok et poengtap er et faktum, sier Fredriksen.

- har mye å jobbe med i begge bokser

- Alt i alt en god kamp for vår del, men vi har mye å jobbe med i begge boksene. Vi spiller vår fjerde strake kamp uten å tape, men det er votter og vinter siden vi klarte å avgjøre en kamp før pause – og det er til tider frustrerende. Positivt at vi skaper mye sjanser, men vi skal ta seks poeng i de to neste kampene så vil vi ha heng med topplagene, avslutter Christer Fredriksen. 

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Braskereidfoss - Vang 2 - 2 (1 - 1)

MÅL: 1-0 Vegar Syversrud (20), 1-1 (43), 1-2 (50), 2-2 Magnus Moen

2 gule kort til hjemmelaget: Christer Fredriksen og Robin Rostille. 

Rødt kort til Vang etter 70 minutter. 

Braskereidfoss stilte med følgende tropp: 

Karl Emil Libekk, Jakob Lande, Åsmund Reinholdt Håndstad, Christer Fredriksen, Lars Henning Braskerud, Sigvart Melsnes Svenneby, Robin Rostille (kaptein), Vegard Syversrud, René Olsen, Rudi Steen, Magnus Moen, Martin Solbakken Oksvold, Kristian Sillerud Torgersen, Magnus André Sparby Rostille, Henning Amundrud og Petter Været Olsrud.

Neste kamp: 

Hernes - Braskereidfoss tirsdag 19. juni klokka 19.00 på Øyenbanen