Det har knapt gått et år siden Linda Gail Lewis gjestet Rådhuskinoen Kulturhus på Flisa sist, men Always Late AS som arrangerer konserten nå som da har fått mange tilbakemeldinger om at tidspunktet var dårlig sist. Derfor prøver de ny konsert i år.

- Mange var opptatt med andre konserter og andre ting, og derfor har vi invitert Linda tilbake. Det blir aldri nok Linda Gail Lewis, smiler Tor-Arne Rønning.

Hun har spilt mange ganger i Norge, men mest tid bruker hun på å turnere i USA.

Større enn folk skjønner

Rønning tror ikke alle helt forstår hvor stor hun egentlig er.

- Solungene skjønner nok ikke helt hvor stort navn dette er. Hun turnerer i USA, Frankrike, Sverige og England. Å få henne til å spille to ganger på Flisa er ganske stort, sier Rønning.

Han møtte Linda i Hamar for omlag en måned siden, og hun gleder seg til å komme tilbake. Nå håper Rønning at billettsalget løsner for alvor rett før konserten drar i gang.

- Det har gått litt tregt, men så vet vi også at folk herover er litt dårlig på forhåndssalg. Så vi håper på mye folk i kinoen denne lørdagen, sier han.

Med seg har hun et splitter nytt album som blir lansert på Flisa, og hun skal overnatte på Victoria Hotell.

- Med at hun blir over så gjør det at hun har god tid til å prate med folk før og etter konserten. Her er det mulig å få CD-er signert, og få tatt bilde med henne, sier Rønning.

Linda er søster til kanskje enda bedre kjente Jerry Lee Lewis, og billetter til konserten kan kjøpes på biblioteket og Rådhuskinoen.no.