Det ble en god seier i siste runde før ferien for Kjellmyra i lørdagens bortekamp mot J/H. 

- Vi hadde tilbake mange spillere som var borte sist, men fortsatt har vi 4 stk på skadelista som alle er tilbake da ferien er over. Uansett starter vi kampen godt mot J/H og allerede etter 5 minutter kommer vår første kjempesjanse som ender i frispark, men keeper redder frisparket. 10 minutter og ny god opprulling, men skuddet reddes til corner som ikke ender i tellende resultat. Da det har gått 21 minutter så kommer 0-1 endelig etter en vakker lobb av Stian Lindbergsengen etter god heading gjennom av Meerhawi. Lekker scoring og svært fortjent! Vi fortsetter å produsere mye sjanser, men vi får ikke flere mål før etter 35 minutts spill da J/H feller vår mann på vei gjennom. Frisparket tas fra 16,5 meter og rett i mål ved stolperota fra Emil Gulli Lauten. 0-2 står seg til pause og meget fortjent var det, forteller Kjellmyra-trener Geir Tore Jakobsen. 

Målrik 2. omgang

Det skulle flere mål i 2. omgang, og begge lag var på scoringshumør. 

- 2.omgang er ikke mer en 5 minutter gammel før vi legger på til 0-3 etter Emil Gulli Lauten forserer gjennom, kommer til linja og setter Lindbergsengen på blank kasse som setter inn sitt 2. for dagen. I en 10-15 minutters periode nå er vi ikke spesielt gode og vi slipper J/H inn i kampen uten at det skapes så store sjanser av den grunn. Det skal en corner til etter 16 minutter og etter klabb og babb scorer de og det står 1-3. Etter 20 minutters spill kombinerer Markus Jakobsen og Emil Gulli Lauten på venstre siden og Lauten gjør sitt andre mål for dagen fra kloss hold og 1-4. Vi slipper til et mål til på corner før vi får et par kjempesjanser til å legge på til 2-5 men det kommer ikke før i siste spilleminutt etter Markus Jakobsen spilles igjennom, Markus runder keeper og setter inn siste målet for dagen og en god 2-5 borteseier innkasseres, forteller Kjellmyra-treneren. 

Nå venter sommerferie for Kjellmyragutta. 

- En god 1. omgang, det ble litt mer varierende i 2.omgang men vi var klart best i dag og gledelig å score 5 mål på bortebane. Ingen andre lag har gjort det på J/H bana, så det er godt å ta med seg! Vi må luke bort en del av de enkle vi slipper inn, i dag er det 2 cornere som ender i mål i mot og der må vi bli bedre. Nå skal vi feriere litt før vi samles til treningsuke og tar fatt på en morsom høst. Håper vi nå kan mønstre skadefritt mannskap, så skal vi se hva vi kan klare å få til fremover. Det ser lyst ut! sier en optimistisk Geir Tore Jakobsen.

KAMPFAKTA: 

5. divisjon avdeling 02

Jømna/Heradsbygd - Kjellmyra 2 - 5 (0 - 2)

MÅL: 0-1 Stian Lindbergsengen (24), 0-2 Emil Gulli Lauten (38), 0-3 Stian Lindbergsengen (48), 1-3 (63), 1-4 Emil Gulli Lauten (67), 2-4 (74), 2-5 Markus Jakobsen (90). 

Kjellmyra stilte med følgende lag:

Marius Ringkilen Melvold, Omidullah Noori, Eirik Andreas Øwre, Marius Bekkemoen, Mehdi Khan, Emil Gulli Lauten, Mohamud Omar Mohamed, Merhawi Ghirmay Russom, Abraham Andehaymanont Okubatu og Stian Lindbergsengen. 

Innbyttere: Allan Rune Larsen, Markus Steinum Jakobsen, Leon Godin Rotbakken, Metkel Amenay, Filip Myhre, Ali Mohamad Nour Ibrahim og Even Hammer.

Neste kamp: 

Kjellmyra - Vingrom lørdag 4. august klokka 15.00 i Idrettsparken.