• FEM I FJOR: Always Late AS arrangerte fem konserter i fjor, men oppmøtet var for dårlig. Nå prøver de igjen.

Et par måneder før konsertstart var det solgt rundt 150 billetter til konserten med The Animals og The Swinging Blue Jeans på Flisa. Tor-Arne Rønning, Trond Kneppen og Kåre Ryen i Always Late AS hadde håpet at forhåndssalget skulle vært bedre, men de tror navnene vil lokke mange til Rådhuskinoen Kulturhus på Flisa fredag 4. mai.

- Det er plass til 420 i Rådhuskinoen, og ettersom dette er den eneste konserten bandene gjør i Norge på sin turné tror vi det kan lokke mange hit. Vi har hengt opp plakater fra Røros i nord til Sarpsborg i sør, sier Kåre Ryen.

Utsolgt i Nederland

Da bandene var på turné i Nederland før jul ble alle billettene revet bort før konsertene startet. Mange i musikkmiljøet lar seg overraske over at bandene gjør sitt eneste stopp i Norge på Flisa.

- Vi oppdaget at The Swinging Blue Jeans hadde skrevet Oslo på sin turnéliste. Da måtte vi kontakte dem å si at det var feil. Det er ikke Oslo de skal spille i, men Flisa, smiler Trond Kneppen.

Når folk hører om The Animals er det kanskje først og fremst megahiten «The House Of The Rising Sun» fra 1964 folk tenker på, men bandet har mange flere hiter.

- Her kunne vi nok ramset opp et 20-talls låter, og jeg er ganske sikker på at de som kommer vil kjenne igjen mange av dem. Det som er litt spesielt med dette bandet er at de toppet listene både i Europa og USA samtidig med «The House Of The Rising Sun». Det var slett ikke vanlig på den tiden, sier Kneppen.

Nye medlemmer

Ettersom bandet har hatt så mange år på landevegen er det naturlig nok en del utskiftninger av medlemmer, men fortsatt er to av de originale medlemmene med i The Animals. John Steel på trommer og keyboardist Mickey Gallagher er fortsatt med. I The Swinging Blue Jeans er alle medlemmene byttet ut, men de store hitene lever videre sammen med det nye bandet.

- Med oss denne kvelden har vi fått Knut Lilleåsen som konferansier. Han skal introdusere bandene og fortelle litt om dem, og han har solid kunnskap innenfor denne musikksjangeren. Dette blir en helaften folk ikke bør gå glipp av, sier Tor-Arne Rønning.

I fjor arrangerte Always Late AS fem konserter. Alle gikk med underskudd. Slik kan det ikke fortsette.

- Kommer det ikke folk slik at det går i minus må vi gi oss. Men folk som har gjort musikkleksa si skjønner ikke hvordan vi har fått disse bandene til Flisa. Nå håper vi at bandene fenger mange 4. mai, sier Kneppen.