Flisa-jentene har hatt en tung høst, med flere store tap og tunge nederlag mot både Grue og Kongsvinger.

Kun 1 seier hadde det blitt før Otta kom på besøk i Åsneshallen på søndag:

- Jentene hadde bestemt seg før kampen, at denne kampen skulle de vinne. Tenningen i laget var meget bra, et godt utgangspunkt før start. Vi spilte til tider et godt forsvarspill og dermed løsnet det fremover også. Lagene fulgte hverandre frem til pause, men noen slurvefeil gjorde at Otta gikk til pause med to mål over, forteller Flisa-trener, Kent Gundersen.

lå under med 2 mål til pause

Stillingen ved pause var 9-11 til bortelaget.

- Vi visste hva som måtte til i 2.omgang, og tok tidlig igjen forspranget og gikk opp i ledelse. Med høyt tempo spilte vi Otta ut av kampen! Vi ledet med fire mål 10 min før slutt, da vi møtte litt motgang og Otta tok innpå. Otta fikk utvisning tre minutter før slutt, noe vi utnyttet maks og dro det i land med tre mål over. En etterlengtet og herlig laginnsats og seier, sier en meget glad og fornøyd Flisa-trener.

Flisa har et ungt lag, og fikk i tillegg kaptein og storscorer Hilde Kristine Sveen, skadet i hjemmekampen mot Kongsvinger. Kneskaden gjorde at hun valgte å legge opp, etter råd fra legen. Nå er det andre spillere som må ta ansvar og stå fram, og Flisa-jentene får en god treningsperiode før neste seriekamp, som ikke er før i januar. Da er det Toten som kommer på besøk i Åsneshallen.

Kampfakta:

Flisa - Otta 23-20 (9-11).

Anne Kjellgren 8, Emilie Thorsen 7 (2), Charlotte Marie Sagen 4, Hanna Snarvold Sletten 2, Ada Røhne Jørgensen (1) og Hanne Camilla Kokkin. 

Keeper Mia Sletten ble kåret til dagens beste Flisa-jente.