Jentene i Girlicous var spente på om været ville holde gjennom hele bilutstillingen lørdag. Været holdt, og tross litt usikkerhet knyttet til regn eller ikke var det rekordmange som tok med bilene sine på utstilling ved Saga Næringspark.

- Vi er 55 biler her denne gangen, og det er bedre oppmøte enn på høsttreffet som vi hadde. Det er utrolig at så mange møter opp, og særlig med tanke på det usikre været, sier Thea Solheim i Girlicous.

Girlicous er en bilklubb med kun jenter. I tillegg til Thea Solheim er Christina Solheim, Jeanette Strand, Sara Sandberg, Madeleine Pettersen og Emily Glorvigsmoen med.

Alt vurderes likt

Jentene har arrangert bilutstillinger i flere år, og får ros fra deltakerne som kommer.

- Dette er en kjempeålreit utstilling. Jeg har vært her i flere år, og synes det er bra at alle kan ta med den bilen de vil. Dommerne ser på alle bilene, og alt vurderes på samme måte, sier Jan Inge Øien fra Løten.

Selv hadde han med seg en Volkswagen Vento VR6 som han har brukt noen år på å sette i stand. Flesteparten av utstillerne var selvsagt lokale, men også biler helt fra Sør-Trøndelag var på plass under lørdagens utstilling.

Blant de lokale karene fant vi Remi og Kenneth Jensrud fra raggermiljøet. Det viser at hele spekteret var representert på utstillingen.

- En topp dag, og vi takker alle som kom innom oss i helga, smiler Thea Solheim.