- Det er veldig hyggelig å være tilbake, sier vokalist og gitarist Aslag Haugen. 

Hellbillies spilte på SolørMart'n også i 2014. Siden har de gitt ut skiva "Søvnlaus", som Haugen røper at bandet er strålende fornøyd med, og jobber stadig med å fornye lydbildet sitt. I løpet av de siste tre-fire studioalbumene har Hellbillies bevegd seg fra den reindyrka køntrimusikken over til et mer rocka sound. Det sagt, trofaste fans vil få sitt av kjente og kjære hits fra hele karrieren når bandet går på scena under SolørMart'n-torsdagen. 

- Det blir ei repertoarliste som består av materiale fra de aller fleste platene, trur jeg. Det blir ei reise fra tidlig 90-tall fram til den siste plata vår som kom i 2016. Det blir forhåpentligvis en god miks av gammalt og nytt, forteller Haugen.

For Hellbillies har holdt på lenge, og spiller fortsatt mye live.

- For meg er det å spille live hele poenget med å drive på med dette her. Jeg har jo spilt i band siden jeg var femten år, i flere forskjellige lokale band oppi Hallingdalen. Når du spiller et instrument og du spiller sammen med andre, er det ekstra stas når du kan reise ut og gjøre det for folk. Det er jo nettopp det å turnere jeg syns er morsomst. 

Og med tekster på norsk om hverdagslige ting og problemer de fleste av oss kanskje kan relatere til, treffer de publikum både på bygda og i byene album etter album, skal vi tro kritikken og publikumsresponsen.

- Det spiller ingen rolle hvor vi er, om vi er her eller spiller i Spektrum, så er det veldig like reaksjoner på ting. Det tekstmaterialet vi tenkte at kanskje var litt lokalt og handla om ting som folk på landsbygda ville kjenne seg igjen i, går like godt hjem i alle typer strøk, så det er veldig artig å oppleve, avslutter Haugen.