91 år gamle Gerd Thoreid, bedre kjent som GT Sara, gjester Te-dansen på Bokken søndag 3. juli. Det er ikke første gang hun er på Te-dans, for det var hun også i 2014.

- Det er nok den mest populære Te-dansen vi har hatt noen gang. Den gangen var det over 300 besøkende, og det var parkeringskaos på Braskereidfoss, sier Jan Vidar Lonkemoen på Bokken.

Om værgudene er på arrangørenes side kan det ligge an til en reprise fra 2014.

- Nå er det jo SolørMart'n i helga og ferietid, og da tror vi det kan passe bra med en Te-dans denne søndagen, sier Lonkemoen.

Stiller med vakter om nødvendig

Skulle det bli for mye bil stiller Bokken med parkeringsvakter på Braskereidfoss for anledningen. Lonkemoen tror det er kombinasjonen med musikk og hennes humor som trekker så mange.

- Vi når jo en veldig bred målgruppe når GT Sara kommer. De som liker musikken på Te-dans kommer, og de som liker humoren til GT Sara kommer. Det blir full klaff, sier Lonkemoen.

Han legger ikke skjul på at Te-dansene betyr en del for Bokken økonomisk, og generelt er sommeren en bra tid for Solør sin eneste rene pub.

- Inngangsbilletten er det jo musikerne som deler på, men salget av drikkevarer er bra på Te-dansene. Nå ser vi frem til sandvolleyball og sandfotball siste helga i juli og første i august, sier Lonkemoen.

Sesongen siste Te-dans arrangeres forøvrig søndagen etter Vålerdagene. Det vil si 21. august.