Braskereidfoss Idrettslag har valgt å konsentrere seg om én stor basarhelg i år, og håper at mange vil ta turen innom på Vidarvoll.

- Folk har mye å drive med, og det er mye som skal klaffe for at vi skal klare å få folk til å stille opp flere helger på rad for å arrangere basar. Derfor blir det slik denne gangen, sier Tor Jostein Sørlie, som er leder i Braskereidfoss Idrettslag.

Han håper basaren skal gi et godt tilskudd i klubbkassa, og basaren holder åpent tre dager. Fredag 3. november fra klokka 17.00 til 21.00, lørdag 4. november fra klokka 16.00 til 20.00 og søndag 5. november fra klokka 16.00 til 20.00.

- Det blir aftentrekninger og lykkehjul hver dag i tillegg til hovedtrekningen søndag. Dessuten blir det kafé med mye godt å bite i, smiler Sørlie.

Selvsagt er inntektene fra basaren viktig, men Sørlie håper også på bra stemning og en sosial møteplass for folket på Braskereidfoss.

- Vi ønsker velkommen til ei trivelig basarhelg på Vidarvoll. Her kan du teste vinnerlykken, støtte Braskereidfoss Idrettslag, og ikke minst - du kan treffe naboen og slå av en prat, sier Sørlie.