Datoen for neste års utgave av Helt Ville Dager er ikke satt ennå, men at det blir ny runde med ville dager på Skansen er helt sikkert. I helga var det rundt 2.500 som tok turen innom dagene, og det var folk i alle aldre.

- Lørdag var det veldig mange barn her på barnas dag. Det ble ny rekord der, og festen fredag kveld med Vassendgutane trakk rundt 1.200 personer. Lørdag var det mange aldersgrupper innom og utskiftning av de besøkende undervegs i løpet av dagen. Men det er nok ikke feil å anslå at rundt 1.300 var innom oss i løpet av lørdagen, sier Thor Arnstein Berg.

Det tar fortsatt noen uker før sluttoppgjøret er klart, og det vites ikke nå hvordan årets dager gikk økonomisk. Men at det ble et pent overskudd er helt sikkert.

- Det blir ny runde neste år. Vi må legge oss i sælan og se om finner på noe som kan fenge om et år, sier Berg.

Har noe for alle

Grunnen til at Helt Ville Dager lykkes så bra tror Berg er sammensetningen av aktiviteter. Her er det noe både for små og store. For de godt voksne er jugarkvelden et populært innslag. Solør Grand Prix med lokale artister fenger også mange.

Etter jugarkvelden lørdag gikk det slag i slag med verdensrekordforsøk i pølsespising, Solør Grand Prix, Lotta Engberg og Eddie Meduza lever.

- Lotta var virkelig bra. Det må være noe av det beste vi har hatt her på Skansen så langt. Alexandra som mange kjenner fra Hella på SolørMart'n leverte også et forrykende innslag på scena, sier Berg.

Helt Ville Dager gir folk i Solør en topp festhelg. Men dagene er også viktig for samholdet i bygda. At hele Gjesåsen står bak og bidrar med hundrevis av dugnadstimer gjør noe med samholdet.

- Det er 160 dugnadsvakter som bekles, og folk stiller villig opp. At alle er tilstede er veldig bra, og dette er et arrangement vi lager sammen, sier Berg.