Solør Næringshage inviterer til sin årlige gründerkveld tirsdag 13. september klokka 18.00, og denne gangen på Heia Hotell i Våler.

Kvelden er åpen for alle interesserte, og spesielt invitert er de som drømmer om å starte egen bedrift.

- Gründerkvelden er først og fremst for de som ønsker å starte egen virksomhet, men også for de som ønsker å starte ny virksomhet i etablert bedrift. Det kan handle om å få nye bein å stå på, sier Thor Arnstein Berg.

Han startet i jobben som daglig leder i Solør Næringshage mandag, og med seg på laget i næringshagen har han Anette Strand Sletmoen som gründerrådgiver. 

- Vi vet at det er noen nye bedrifter på gang. Noen har større prosjekter, mens noen jobber med å få opp enkeltmannsforetak. Gründerkvelden kan være en fin anledning å komme et skritt videre på. Vårt fokus er å skape utvikling i Solør, sier Berg.

En Solør-kveld

Under gründerkvelden på Heia Hotell kommer Explore Finnskogen, Evensens Bakeri & Conditori, AB Utvikling og Sparebanken Hedmark. Hanne Mette Gunnarsrud sørger for litt musikk før kvelden drar i gang.

- Dette er en Solør-kveld tvers gjennom. Folk får en smakebit på hva de kan bruke støtteapparatet til, og det er en fin anledning til å bygge nettverk på, sier Anette Strand Sletmoen.

Mange som har vært med på gründerkvelder tidligere har etablert egne bedrifter, men nøyaktig hvor mange finnes det ikke tall på.

- Men det er klart at gründerkvelder og sånne type arrangementer stimulerer til aktivitet. Det gir litt næring til folk, sier Sletmoen.

Tidligere har det kommet alt fra 5 til 70 personer på gründerkveldene. De to håper nå at rundt 50 personer melder seg på og blir med. 

Du finner mer informasjon rundt gründerkvelden på nettsidene til Solør Næringshage.