• ENKEL FEIRING: Det ble ikke noen stor markering, men det var pyntet med ballonger som man alltid må når man feirer år.

Torsdag 1. juni kunne de feire fem år og kundene står fortsatt i kø for å komme inn til de blide damene på Drømmekroken i Våler. Med tre frisører og en fotterapeut som også tilbyr massasje trenger man ikke dra på spa for å fiffe seg opp, eller behandle slitne føtter.

For imens mange bedrifter i Vålbyen starter opp før de forsvinner like etterpå, er det ingen fare for at Drømmekroken setter kroken på døra med det første.

De er som oftes fullbooket, og mens Maren B. Holm og Anett Engmoen klipper så håret fyker, har Kristin Gullord full kontroll på de som skulle ønske å ta en permanent, gjerne de litt eldre.

Kristin Gullord og fotterapeut Lill Christin Skjøthaug drev sammen på andre siden av veien i Kristins salong, da forespørselen om en felles salong kom på bordet for fem år siden og de valgte å satse sammen. 

Heldige med timingen

Det har alltid vært mange frisører i Våler, men da det for fem år siden ble et aldri så lite generasjonsskifte, så Drømmekroken sitt snitt til å starte opp mens det var mulig å sikre seg kunder. Maren B. Holm, som er en av frisørene innrømmer at mye har klaffet og gått deres vei.

- Vi har siden vi åpnet merket stor pågang, og vi er også fleksible ovenfor kundene. Det er viktig at vi jobber noen sene kvelder hvis folk vil klippe seg. Vi har mange faste kunder og vi var heldige med timingen av oppstarten, siden det var flere av salongene i Våler som avviklet. Så nå har vi vært her i fem år, og siden vi kan leve av det så er det ingen grunn til at vi ikke skal fortsette i minst fem år til, sier Maren B. Holm.

Jentene har ikke bare holdt seg til det trygge siden de startet opp, de har også utdannet seg videre til litt mer avanserte skjønnhetsbehandlinger som for eksempel mikropigmentering. Dette betyr i korte trekk at du kan tatoverer på deg midlertidige øyenbryn for de som måtte ønske det.

Drømmekroken er kommet for å bli i Våler, og de har heller ingen planer om å utvide. Det er ikke noe poeng i å endre på en sikker oppskrift, noe de alle fire er enige om.