Dreier Gaarden er forholdsvis nyetablerte, men godt i gang med å få vise seg fram og tilby sine produkter. 

- Vi ønsker jo å vise oss fram og vise folk hva vi kan tilby. Derfor blir det helsteking av en pattegris og smaksprøver av den, i tillegg til våre andre produkter som burgere og pølser som vi lager selv, forteller Roy Dreier.

Pattegrisen, er som det ligger i navnet, ikke så stor.

- Denne er på ca 8 kilo, og egentlig en litt stor pattegris. Det må jo være litt kjøtt på den for at det skal bli smaksprøver, smiler Dreier.

Maten kommer fra egne frilandsgriser som nyter livet på Dreier Gaarden i Hof.

- Dreier-burgeren er av 100% svinekjøtt, vi har ei vanlig standard grillpølse og ungarsk grillpølse - som det er bra med smak i og ei veldig god pølse. Vi får gode tilbakemeldinger på maten fra folk som er innom eller har smakt tidligere, så det er tydelig at maten vår faller i smak, sier en fornøyd Dreier.

ølbrygging på gang

Det er ikke bare i lokalmiljøet produktene skal selges.

- Vi er i dialog med Extra og skal på Bolleland på Espa til høsten, så det blir spennende og en stor mulighet for oss, forteller Dreier.

Det er ikke bare mat som produseres av Dreier Gaarden, men også etter hvert flytende godsaker.

- Vi er ferd med å starte opp med ølbrygging, og meningen var først at vi skulle gjøre det hjemme på Dreier Gaarden. Men vi har blitt enige med Ole Albert Eig på Bugarden på Flisa, om å flytte produksjonen av øl dit, de holder allerede på med vin og litt forskjellig, forteller Dreier.

Det er bare å ta turen innom standen til Dreier Gaarden, så blir det smaksprøver fra klokka 15.00 - 15.00, men det er også mulig å kjøpe seg både burgere og pølser før den tid.