• «END OF SEASON»: Sesongen avsluttes med utstilling, crusing, grilling og fest.

Knut Karlsen i Doorslammers YCC på Kirkenær håper mange kommer til både treff og fest.

- Utstillingen starter klokka 14.00 og varer til rundt 17.00. Det blir premiering og «crusing-runde» rett etter premieutdeling. Vi har salg av grillmat, og det er gratis inngang for publikum, sier Karlsen. 

Hvor mange som kommer, er ofte litt væravhengig. 

- På en fin soldag kommer det mellom 100 og 150 biler hit på treff, og vi samler biler helt fra Gudbrandsdalen i nord til Oslo i sør. Det dukker alltid opp biler fra Torsby, Sunne og Arvika i Sverige også, så her blir det mye annet å se på en de lokale bilene, forteller Karlsen.

aktiv klubb

Doorslammers YCC er inne i sitt 4. år, og inkludert lørdagens utstilling, har de arrangert 16 utstillinger. 

- Klubben er i norsk målestokk middels stor med 105 medlemmer. Vi holder åpen klubb nesten alle tirsdager i året for alle som vil besøke oss, medlem eller ei og da er det vafler, kaffe og sosialt samvær. Klubben arrangerer også «Ladys Crusing» hvert år, da er det damene som kjører. Utenom det har vi også samkjøringer til andre klubbers treff gjennom sesongen. 4.juli feiring på Lillestrøm og Oslo motorshow er også noe klubben arrangerer samreise til, forteller Karlsen.

Og det hele avsluttes med offentlig fest , på samme adresse.

- Det blir livemusikk på kvelden med «Edvard and The Hayriders». Billettene kan kjøes i døra, og koster 100 kroner for medlemmer og 150 kroner for ikke-medlemmer. Vi ønsker alle velkommen til treff og fest, sier Knut Karlsen i Dorrslammers YCC.