Fjorårets Helt Ville Dager ble en stor suksess, og planleggingen til årets utgave er godt i gang. 24. og 25. mai fylles igjen området ved Skansen Grendehus opp med mange festglade mennesker.

- Vi nærmer oss ferdigstilling av de siste detaljene nå, så jeg tenkte jeg kunne fortelle hva som skjer på fredag, røper Thor Arnstein Berg.

Han håper årets arrangement skal bli minst en like stor suksess som fjorårets.

- I fjor hadde vi cirka 2.700 innom på de to dagene, pluss de som var på barnas dag. Totalt antar jeg at det var rundt 3.000 som var innom Skansen under fjorårets arrangement. Det var 1.500 som kom for å se på Vassendgutane, så det var kjempe bra. Det var litt mindre folk på Eddie Meduza enn det vi hadde håpet på, sier Berg.

Viderefører campen

Campingen under Helt Ville Dager har blitt en stor suksess, og vil selvsagt bli videreført.

- Det fungerte bra med campingen, og det var god stemning døgnet rundt. Det selv om det var mye mygg i fjor. Jeg tror det var oppi 20.000 besøkende totalt med myggen, så vi satser på litt mindre mygg i år, smiler Berg.

Rotlaus skal dra i gang årets dager på Skansen. Det har Berg stor tro på.

- De er vel Norges mest populære liveband for tiden. De skal spille fredag, og de drar i gang ganske tidlig. Senere på fredagen skal også Spelloppmaker spille for 3. gang i Gjesåsen, så det tror vi blir en kjempe kveld, sier Berg.

Mye som tidligere

Arrangørene satser på at bandene drar masse folk og lager liv, fest og full rulle.

- Hovedrammen blir for det meste det samme som i fjor. Det blir en litt annerledes lørdag i år, det kommer vi til å slippe om ikke så veldig lenge men jeg kan love at det er det villeste programmet vi har hatt hittil, sier Berg.

Det har blitt investert i ett nytt telt for å kunne ta imot flere og kunne gi litt bedre fasiliteter til publikum. 

- Det er jo slik at Helt Ville Dager er et frivillighetsarrangement. Det vil si at det er et samarbeid mellom lag og foreninger i Gjesåsen. Alt av overskudd går tilbake til idrettslag, velforeninger og så videre. All jobben gjøres også av alle de frivillige der. I fjor hadde vi et over skudd på drøye 300.000 kroner. Det er ikke det beste året vi har hatt, men det var ganske bra, sier Berg.