• INITIMKONSERT: 18. oktober kommer «Holø & fagfolka» og holder intimkonsert (Foto: Lars B. Nyland).

I oktober er det Arne Roger Kordal fra Arneberg som stiller ut sine malerier i Galleri Bibliotek, fra 3. oktober til 30. oktober. 

Fredag 5. oktober klokka 17.00 kommer forfatteren Mari Moen Holsve fra Sommerles på besøk. 

- Dette er et arrangement for barneskolebarna. Vi er så heldige at vi får besøk av Mari Moen Holsve, forfatteren bak sommerlesfortellingene. Hun har tidligere skrevet mange bøker for barn og ungdom. Sommerlesfortelling handler om Asbjørn og Astrid i verdensrommet. Sommerles er for elever fra 1.-7. klasse, og arrangementet passer for denne målgruppen, det er åpent for alle. Målet til Mari er å «strekke seg litt i alle retninger», slik at det blir noe i fortellingen for alle, selv om de yngste kanskje ikke alltid skjønner alt. Hun tar utgangspunkt i mellomtrinnet, og så tilpasser vi fortellingen - jeg har fått god hjelp av Sommerles' arbeidsgruppe - slik at forhåpentligvis alle kan kose seg med den, forteller Eva Øiseth Wenstad ved Våler folkebibliotek. 

Intimkonsert

Torsdag 18. oktober klokka 19.00 blir det intimkonsert med «Holø & fagfolka».

- Denne dagen kommer Andreas Holø, som opprinnelig er fra Braskereidfoss, med et akustisk band. «Holø & fagfolka» vil spille gode låter fra de siste 5 siste 10-åra. Bandmedlemmer er Andreas Holø (gitar/sang), Anders Westhagen (gitar/sang), Rune Mykleby (perkusjon) og Roar Espen Wagenius (bass/sang). Billettpris er 150 kroner, Vips eller kontant i døra, sier Øiseth Wenstad.