• FORAN KAMERA: Østeberg forteller at han må bare forklare hva han driver med og finna på noen sprell.

Våler Life har flere videoer med 20.000 visninger, og den mest sette videoen har over 40.000 visninger. Even Baardseth forteller at responsen har vært utrolig bra. 

- Da vi slapp den første episoden 5. juli hadde vi ingen aning at vi skulle få så mange visninger. Det har vært sykt motiverende for jobben videre, spesielt når responsen er så bra, sier Baardseth. Våler Life er å finne på flere plattformer, blant annet Facebook, Youtube og instagram. 

- Vi skulle ønske vi kunne gjort dette hver uke, og gjort det som en jobb. Men vi har skole og andre jobber som også må gjøres. Med en gang vi ser en helg eller et tidsrom ledig prøver vi å få til noe. I tillegg så jobber vi med konseptet og prøver å forbedre det, sier Baardseth.

Våler Life har tenkt til å lage en «winter edition».

- Med tanke på at vi går mot vinterstid, legger vi fokuset på arbeidsaktiviteter som er relatert til vinter. Vi kaller det «winter edition» fordi publikummet skal få litt variasjon. I vinterutgaven blir det fokus på snøkjøring, tømmerkjøring og  masse annet spennende sprell, forteller Baardseth.

Baardseth forteller at det er mye tid som går med til og lage en episode. Selve filmingen tar en dag, men det er all redigeringen etter på som tar tid.

- En episode går utifra en vanlig arbeidsdag, så filmingen tar en dag. Klipping og liming med musikk og så videre tar alt fra 1-2 dager. Jeg har brukt 4 dager på en episode, men spørs helt hvor inspirasjonen og motivasjonen er. Men det legges en del timer i dette ja, og alt er så og si dugnad, sier Baardseth. 

Har det vært noe hjelp på veien?

- Ja, det er en stor takk til familien til Konrad. De har latt meg bo der, og fått spise den supergode maten til Elin. Noen ganger har det også blitt pizza på Dennis. Veldig hyggelig familie og være rundt. Jeg setter stor pris på at vi fikk ideen til virkelighet. Det hadde vi ikke fått uten all den støtten og motivasjonen folk har gitt. 

Hva er det man får oppleve ved å lage en slik serie?

- Jeg hadde aldri opplevd så mye kult om det ikke hadde vært for Våler Life. Jeg har lært å kjøre traktor, gravemaskin og mange andre kjøretøy. Vi er et godt team og jeg har fått mange nye venner og bekjente. Det ligger masse humor bak Våler Life, og det er ikke en dag vi ikke har det gøy, sier Baardseth.

Baardseth bekrefter at det blir mer Våler Life, og at de håper å få til noen samarbeidspartnere og sponsorer etterhvert. Han forteller at dette er en super mulighet for bedrifter å få markedsført seg. 

- Det ryktes også at vi skal lage klær framover, sier Baardseth.