«Langt herifrå» har blitt spilt live på konserter i lang tid allerede, men i påvente av godkjennelser på rettighetene til låta er det først nå at den er klar for strømmetjenestene.

Originalt heter låta «One horse town», og er spilt inn av Blackberry Smoke. Oversettelsen til solung er det vokalist Henrik Berg Enger som har stått for, og han er spent på mottakelsen.

- Vi har jobbet lenge med denne låta, og endelig får vi lov å slippe den. Vi har brukt mye tid og energi på dette, og blant annet er låta mastret hos Abbey Road som The Beatles er kjent for. Resultatet er vi kjempefornøyd med, sier Berg Enger.

Folk kan låta allerede

Selv om låta ikke har vært tilgjengelig på Spotify og liknende, har folk likevel sunget med på konsertene til Spelleoppmaker. Det gjør at Berg Enger mener låta har et stort potensial.

- Dette er ei kjempelåt, og vi satser stort på den. Mats Sparby og Sparby Media er hyret inn til å lage musikkvideo også denne gangen, men nå er budsjettet langt større enn sist da vi lagde video, sier Berg Enger.

- Kan det bli et nasjonalt gjennombrudd nå?

- Vi får se. Jeg håper at det ikke er så langt herifrå. Vi har mye spennende på gang, men kan ikke røpe noe enda. Uansett er det en spennende tid vi har foran oss, sier Berg Enger.

Låta er nå tilgjengelig på strømmetjenestene, og i løpet av helga blir også musikkvideoen lansert - så følg med!