Lørdag ble årets Hof-marked arrangert i Hof sentrum. Flere utstillere enn noen gang var på plass, og Tom Erik Korbøl var én av de nye kremmerne i år. Faktisk var dette det første markedet han var med på.

- Jeg har tatt med meg litt forskjellig som jeg har samlet på gjennom tidene. Det har da vært en del innom og kjøpt ting også, sier Korbøl.

Selv synes han det er vanskelig å sette pris på gjenstandene.

- Det gjelder særlig de tingene jeg egentlig ikke vil selge. Men alt har sin pris, og får jeg rett pris selger jeg gjerne, sier Korbøl.

Bare positivt så langt

Bjørn Vidar Sletten er fornøyd med at så mange utstillere kom til årets marked. Utstillerne har så langt bare gitt positive tilbakemeldinger.

- Jeg har et par selgere her fra Odalen som kommer igjen år etter år. De sier at de aldri har solgt så mye på Hof-markedet før, og at dette er det beste markedet de er på. Det er selvsagt veldig artig, sier Sletten.

Odd Bjertnes bruker å være med på marked sammen med Solørtorget. I går stilte han og noen andre på egenhånd, og det var kaker Bjertnes solgte mest av.

- Kakene er veldig populære, og det går mye wienerbrød og kransekaker, sier Bjertnes.

Jan Erik Vasåsen var på plass med blomster og poteter, og det var mange som valgte å handle med de lokale kremmerne på årets Hof-Marked.