• MORSOM DIALOG: En god dialog mellom Dan Hasle og Eileen Finstad.

Det er det tredje året i rekken at det arrangeres Vålerrevy i velferdsbygget på Haslemoen. Rundt 150 stykk hadde tatt turen for å få med seg premieren torsdag kveld, og det var en god forestilling publikum ble vitner til. 

Her var det alt fra gode sanger med dyktige vokalister, og sketsjer som omhandler politikk, kommunen og samfunnet ellers som er i god revyånd. 

Det er 25 personer med som er med på revyen, men bare halvparten står på scenen. Resten jobber som scenearbeidere og med musikken. 

Revyen ble båret av Henning Myrer og Kjell Erik Rostille, samt Eileen Finstad som løftet salen med sin gode stemme. De to førstnevnte var revysjefer i år, og det er liten tvil om at det er politikerne som måtte tåle mest.

Dette var en forestilling med mye energi og stor entusiasme, og da Kjell Erik Rostille entrer scenen i en av sine mange og treffende karakterer, er det til stor begeistring for publikum i salen.

- Vi prøver å ikke å være slemme mot noen, men offentlige personer og politikere må tåle litt ekstra. Det er rundt 150 stykk inne ikveld, og vi håper på å nå 500 tilsammen på de fire kveldene, sier Henning Myrer.

Forutenom premieren torsdag, er det satt opp forestilling fredag, lørdag og søndag.

Våler-ordfører Lise Svenkerud fikk gjennomgå flere ganger, og hun entrer selv scenen da revyen var over for å overrekke blomster til revysjefene. 

- Dette var morsomt, og det er en dyktig gjeng som driver på. Det var mye vitser, men det får jeg tåle, sier Svenkerud med et smil.