• HOVEDTRENER: Fredrik Gottenborg Larsen gir instruksjoner i garderoben (Foto: Mats Sparby)
  • FEIRING: Hoffera feirer etter scoring mot Lundersæter, kampen endte med 3-1 seier (Foto: Mats Sparby).
  • JUBEL: Det har vært en god høstsesong for Hof og grunn til jubel! (Foto: Mats Sparby)

Vårsesongen i 6. divisjon avdeling 06 startet ikke helt som planlagt for Hof, men høstsesongen har foreløpig vært veldig god.

- Vårsesongen var «midt på treet», noe vi er sånn passe fornøyd med. Høstsesongen derimot, er vi fram til i dag veldig fornøyd med. Vi håper å avslutte helt øverst på tabellen, men vi skal også være fornøyd med å bli nummer to. Vinger som leder, er et veldig godt fotballag, forteller Fredrik Gottenborg Larsen.

Målsetningen for årets sesong, var å gjøre det bedre enn fjorårets 4. plass. 

- Så langt har vi lykkes med målsetningen, på alle mulige plan. Vi ble nummer 4 i fjor, nå er vi foreløpig nummer 2 og jager Vinger som topper tabellen. Så langt er jeg veldig fornøyd med sesongen, sier Gottenborg Larsen. 

skal ha tilknytning til hof

Spillerstallen i Hof består av rundt 30 spillere og det i en tid det bare blir færre og færre som spiller fotball!

- Det handler om at vi har mange lokale som trekker i trådene. Peter Hansen og min bror Jonas har vært gode bidragsytere, og vi har klart å hente 2-3 spillere, som igjen får med 2-3 spillere. Det gjør at vi har mange spillere, vi har mange lokale spillere, og ikke minst har vi mange gode spillere! Alle skal ha en eller annen tilknytning til Hof, det er viktig for oss, sier Gottenborg Larsen. 

Selv om hovedtreneren og Hof har et ønske om å komme oppover i divisjonene, er det noe annet som er enda viktigere.

- Det viktigste er uten tvil at det er liv på Sundenga! Det skal skje noe her og vi skal skille oss litt ut, og det føler jeg at vi klarer. Vi har ingen planer om å gjøre det dårligere enn det vi gjør nå, og det å rykke opp en divisjon - det hadde ikke gjort noe, smiler Gottenborg Larsen.

Det er fortsatt igjen 4 kamper av årets sesong, men tankene har allerede vært innom neste sesong.

-  Ja, neste år vil nok ikke bli veldig annerledes enn i år. Vi kommer til å trene like hardt og mye, om ikke enda hardere og enda mer. Målet er å fortsatt ha ei stabil og god spillergruppe, med en god kjerne, sier Gottenborg Larsen. 

fokuserer på neste kamp

Hof-gutta håper fortsatt på opprykk, selv om de ligger 3 poeng bak Vinger og har én kamp mer spilt. 

- Selvfølgelig tror jeg alltid på opprykk! Så lenge det er teoretisk mulig, så går vi for det. Skal vi lykkes med det, må vi ha litt «stang inn» i forhold til Vinger. Det eneste vi fokuserer på nå, er neste seriekamp og slik må det være. Vi kan ikke se 2-3 kamper framover i tid, da går vi på en smell. Så vi tar én og én seriekamp, og så lenge vi fortsetter å vinne kamper, må vi være fornøyd med det uansett, sier Fredrik Gottenborg Larsen, spillende hovedtrener i Hof. 

Etter ferien startet Hof med 2-2 hjemme på Sundenga mot Vinger, en kamp de forøvrig ledet 2-0 til nesten på overtid! Etter det har det blitt 4 strake seire og på lørdag er det bortekamp mot Fjelltun - som ikke har vunnet en kamp hittil. Fortsetter hoffera på seierssporet?