• TOMMEL OPP: Geir og Roy Erik er glade for at Lasse Stefanz kommer igjen.
  • CAMPERE: Den gamle fotballbana fungerer som campingslette.

Det gode samarbeidet mellom Skansen Vel og Kjellmyra Idrettslag fortsetter. 19. august har de igjen invitert Lasse Stefanz til Skansen. 

- Vi hadde de jo i fjor under Helt ville dager, og det var et veldig vellykka arrangement. Derfor har vi lyst til å prøve Lasse Stefanz på nytt igjen, og vi har fått tilbakemelding på at det også er ønskelig for en del publikummere. Så nå trår vi til!, sier Geir Thoresen, styremedlem i Skansen vel. 

Ser behov for samarbeid

Med seg på laget har han Roy Erik Myrvang, formann i Kjellmyra Idrettslag. 

- Geir ringte meg og spurte om vi ville være med å arrangere fest, og det ville vi med en gang! I fjor var det mye folk, og vi vil ha mye folk denne gangen her også, sier Roy Erik. 

Det er ikke første gang foreningene samarbeider, også Helt ville dager er et slikt samarbeidsprosjekt også sammen med andre grenderåd i omegn. I det siste har de nemlig sett at et tettere samarbeid er nødvendig. 

- Vi ser jo det at det er behov for et samarbeid framover. Det blir mindre folk å bruke, så vi må spille litt på hverandre. Skansen er jo nært, og det har fungert bra de to siste åra, forteller Roy Erik. 

- Sammen er vi dynamitt, ler Geir.

DANSETELT OG ØLTELT

Og fruktene av samarbeidet er altså dansefest med Lasse Stefanz 19. august. 

- Vi våger å påstå at vi har et bra festområde, sjølve dansen skal foregå i det samme teltet som i fjor. Der har du 300 kvadratmeter å danse på, i tillegg blir det et eget øltelt! Der er det mulighet for å leske seg, forteller Geir. 

Er du usikker på hvordan du kommer deg til Skansen, lover Geir at det skal stå store skilt med Lasse Stefanz på utafor grendehuset i Kaptein Dreyers veg 946. 

- Her har vi også overnattingsmuligheter! Det er ei gammal fotballbane på sida her, og der er det bare å kampere, sier Roy Erik.

- Vi satser på at vi får knallvær, at det kommer mange danseglade folk og at vi får en trivelig fest, avslutter Geir. 

Billetter legges ut for forhåndssalg på Joker Kjellmyra, Cirkle K på Flisa og Smedstuen i Våler. Det blir også salg av billetter i døra.