Flere av Coop Extra butikkene i distriktet har allerede hatt besøk eller får besøk fram til 4.august, og mandag 24. juli er det altså Extra på Flisa som er stedet.

- Dette er et samarbeid mellom flere leverandører, og alt er selvfølgelig gratis. Det blir grillshow, med gratis grillmat rett fra grillen, og det blir musikk og underholdning. Det blir også konkurranser hvor du kan vinne premier fra Extra, lover Tor André Kalgård, butikksjef Extra Flisa.

Oppslutningen har vært stor på de andre grillfestene i landet.

- Jeg er spent ja, det er midt i ferien og veldig væravhengig selvfølgelig. Men vi har hatt veldig bra trafikk i sommer, og jeg håper så mange som mulig møter opp på mandag også, sier Kalgård.

Med stor uteplass, blir også opplegget større.

- Ja, enkelte plasser har de hatt grillfesten innendørs, men hos oss som har så stor og fin plass ute, blir det en hel caravane som kommer. Og vi satser på at det blir fint vær, så da er det egentlig bare å møte opp, oppfordrer Kalgård.

Det er 4. år på rad Extra gjennomfører grillfesten, men det er selvfølgelig første gang på Flisa.

- Våre viktigste leverandører vil være med på å skape synlighet og sommerglede rundt omkring i det ganske land. Vi gleder oss, sier butikksjefen på Extra Flisa, Tor André Kalgård.