Fredag 17. juni slippes det rykende ferske albumet "Før sola går ned". Contrazt har sitt opphav i Solør og har rukket å bli et av Norges mest populære danseband. I den anledning spiller bandet fem akustiske mini-konserter, på fem forskjellige steder, i løpet av fem timer.

- Vi hadde veldig lyst å gjøre en helt ny vri på dette med lansering. Vi begynner der opprinnelsen til bandet er og da er det naturlig for oss å begynne på Flisa. I tillegg får vi med oss Våler og Braskereidfoss, forklarer Hans Olav Trøen, i Contrazt. 

AVSLUTTER PÅ HAMAR

Videre ut over kvelden går ferden til Hamar og Elverum. Minikonsertene blir eneste mulighet til å høre travle Contrazt live i Solør i sommer. På det nyeste albumet har Contrazt fått med seg produsent Bjarne Stensli på laget. 

- Vi er veldig stolte av den nye produsenten vår. Han har tatt oss noen steg videre. Stensli har produsert artister som Marit Larsen, Sivert Høyem og De Lillos, og er et tungt navn innen musikk-norge, i følge Trøen.  

Albumet inneholder tolv låter, som alle er ført i pennen av Leif Dybendal, Gro Anita Dybendal og deres nye trommeslager Dag Sand.

I KJENT STIL

- Dag har bidratt på tre av låtene. Gro har vært på tekstsiden sammen med Leif. Dette er tolv låter, som 100 % er ført i pennen av bandets egne medlemmer. Det er låter i kjent og god Contrazt-stil, smiler Trøen.

Han vedgår at fem konserter i løpet av en kveld kan by på noen utfordringer, særlig med tanke på rigging av utstyr.  

- Det blir veldig intenst, men crewet vårt er som alltid effektive så dette går bra, sier han.

Lørdag 18. juni, spiller Contrazt ikke mindre enn to fullverdige konserter på to ulike festivaler samme kveld.  Først Morodalsfestivalen i Odalen og deretter på Fiskefestivalen i Rendalen på kveldstid

Fakta

HER KAN DU HØRE CONTAZT

- 20:00: Flisa, Folkets Steakhouse
- 21:00: Våler, Nabo´n Pub & Café
- 22:00: Braskreidfoss, Bokken Pub ("Fæssadagene")
- 23:00: Elverum, Brødr. Stensby´s eftf. AS
- 24:00: Hamar, The Irishman Pub